Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.05
Gram Altın
2466.70
BIST 100
10319.96
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İşgalci İsrail askerleri havaya uçtu!

07 Mart 2024 17:26:07
Gazze'de kadın, çocuk ve yaşlılara karşı soykırım gerçekleştiren işgalci İsrail, Filistinli mücahitlerin karşısında bozguna uğruyor. Kassam Tugayları ve Kudüs Tugayları, son düzenlediği operasyonlarda Siyonistlere ağır darbe vurdu.

Kassam Tugayları ve Kudüs Tugayları, işgalci İsrail’e karşı destansı direnişlerini sürdürüyor. İşgalci İsrail Gazzeli kadın, çocuk ve yaşlılara karşı soykırım uygularken Filistinli mücahitlerin karşısın bozguna uğruyor.

Gazze'de işgale ve soykırıma karşı mücadeleye devam eden Filistinli savaşçılar, gerçekleştirilen son operasyonlarla ilgili bilgi paylaştı.

Kassam çok sayıda işgalciyi imha etti

Kassam Tugayları’ndan yapılan açıklamaya göre; dün soykırımcı İsrail, Han Yunus’ta Hamad bölgesinde mücahitlerin kurduğu pusuda ağır kayıplar verdi. 20’den fazla düşman siyonist askerinin öldürüldüğü ve yaralandığı belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Dün Çarşamba günü 20'den fazla askerden oluşan işgal ordusuna pusu kurduk ve Hamad Kasabası'nda bir apartman dairesinde çok sayıda mayını patlatarak tüm mensuplarını öldürdük ve yaraladık.”

İşgalci birliği vuruldu

Gazze şehrinin güneyinde yer alan El Zeytun mahallesinde operasyon düzenleyen Kudüs Tugayları, Siyonist işgalci İsrail’in zırhlı araçlarını hedef aldı. İşgalci birliği RPG ile vuran Kudüs Tugayları, yerleştirdikleri mayınlara çekerek işgalci Siyonistleri araçlarıyla birlikte imha etti.