Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İSOBİL dünyanın ilk sosyal medya temalı tiyatrosuna sponsor oldu

İSOBİL dünyanın ilk sosyal medya temalı tiyatro oyunu olan Twitter Fenomeni Romeo ve İnsta Girl Juliet'e sponsor oldu.
İSOBİL dünyanın ilk sosyal medya temalı tiyatrosuna sponsor oldu
24 Kasım 2017 15:50:00
İSOBİL dünyanın ilk sosyal medya temalı tiyatro oyunu olan Twitter Fenomeni Romeo ve İnsta Girl Juliet'e sponsor oldu.

Uluslararası Sosyal Medya Derneği USMED'in destekleriyle Twitter Fenomeni Romeo ve İnsta Girl Juliet Aralık'ta sahnelenmeye başlanacak. Erdi Öget'in kaleme aldığı tiyatro oyununun yönetmenliğini Halil İbrahim Kaplan üstlenirken, oyunda Tolga Canbeyli, Kerem Büyüktaş, Sena Karaman gibi ünlü tiyatrocular rol alıyor.

İSOBİL Ltd. Genel Müdürü Mehmet ALTINDAĞLI sponsorluk sağladıkları tiyatro oyunu ile ilgili, "Yeni nesil bir iletişim platformu olarak, iletişimin her alanını yakından takip ediyoruz. Sosyal medya da yakından takip ettiğimiz alanlardan biri. Dünyanın sosyal medya temalı ilk oyunu olan bu projeye sponsor olduğumuz için mutluyuz. Kendi sektörümüzün genç oyuncularından biri olarak, dinamik yapımıza bu denli uyum sağlayan önemli bir paydaş edindik. Bu işbirliğinin temelinde başarıya duyulan tutku var, bu tarz projeleri desteklemeye devam edeceğiz.''dedi.

Mehmet ALTINDAĞLI: "İşbirliğimizin başrolünde başarıya duyduğumuz tutku var.''

"Sihirli Mikrofon Radyo Müzik Ödüllerine'' de sponsor olduklarını belirtilen Mehmet ALTINDAĞLI, biz kuruluşumuzdan bu yana kendi alanımızda, gerek müşterilerimizden gerekse iş ortaklarımızdan aldığımız takdir ile sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Sadece iletişim sektöründe değil, öncü olduğumuz ve içinde bulunduğumuz bütün işlerle de kendi farkımızı ortaya koymayı hedefliyoruz diye belirtti.

İSOBİL kimdir?

İSOBİL sürekli gelişen ve bütün yazılımlarını kendi ekibiyle hazırlayan, yeni nesil iletişim platformu, Kurumsal SMS / TELEKOM firmasıdır. Daha kaliteli hizmeti daha uygun fiyatlarla sunabilmek için gerekli her türlü yatırımı yaparak kendi Toplu SMS altyapısını oluşturup T.C. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan Sabit Telefon Hizmetleri konusunda işletmeci (Operatör) lisansı alarak STH Kapsamında Yazılı Kısa Mesaj gönderim hizmetleri konusunda izinli, Türkiye'de hizmet veren operatörlerin sms atım altyapılarına direkt bağlı olarak profesyonel hizmet vermektedir. Ayrıca Türk Telekom İş Ortağıdır. İSOBİL en yüksek müşteri memnuniyetini sunmayı hedef olarak belirlemiştir.