Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İsrail Meclisi Üyesi korkudan topukladı

16 Ekim 2023 09:10:12
İsrail Meclisi Üyesi Danny Danon, "Hamas'ı sona erdirmek için savaşmalıyız" dediği sırada "Hamas, saldırıyor" anonsunu duyunca aniden topukladı.

7 Ekim'de başlayan İsrail ile Filistin arsındaki çatışmalar 10. gününe girerken çatışmalarda şiddetin tozu iyice arttı. Sahada, Hamas güçlerine karşı varlık gösteremeyen işgalci İsrail ordusu, masum Filistin halkının üzerine yasaklı fosfor bombaları yağdırarak savaş hukukunu hiçe saydı.

Hamas'a bağlı Kassam Tugayları'nın başlattığı operasyonlar sonrası köşeye sıkışan işgalci İsrail, yedek askerleri silah altına alırken olası bir kara operasyonu için hazırlıklara başladı.

Korkudan topukladı

İşgalci İsrail ordusuna destek vermek isteyen bir meclis üyesi, askerleri gaza getirmek için etrafında toplayarak bir konuşma yaparken duyduğu anons ile hayatının şokunu yaşadı.

İsrailli meclis üyesi Hamas'ı sona erdirmek için savaşmalıyız" dediği sırada "Hamas, saldırıyor" anonsunu duyunca korkudan hemen kaçmaya başladı. O anlar kameraya yansırken işgalci İsrail'in acziyetini gözler önüne serdi.