Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İsrail'in Refah'a düzenlediği hava saldırılarında ölen ve yaralananlar oldu

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah kentindeki evlere düzenlediği hava saldırılarında ölen ve yaralananlar olduğu belirtildi.
İsrail'in Refah'a düzenlediği hava saldırılarında ölen ve yaralananlar oldu
27 Mart 2024 02:07:04
İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah kentindeki evlere düzenlediği hava saldırılarında ölen ve yaralananlar olduğu belirtildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları Refah'ın farklı yerlerinde 4 eve hava saldırısı düzenledi.

Saldırıda ölen ve yaralananlar oldu.

İsrail'in Refah'ın doğusundaki El-Cenine Mahallesi'ndeki bir eve düzenlediği hava saldırısında ise İlin el-Asamine adlı kız çocuğu yaşamını yitirdi.

Öte yandan İsrail güçleri, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus şehrindeki El-Emel Hastanesi'ni toprak bariyerlerle kapatarak sağlık ekipleri ve hastaları oradan ayrılmaya zorladı.

Filistin Haberleri

Filistin haberleri, Orta Doğu'da yer alan Filistin toprakları ve bu bölgeyi etkileyen önemli gelişmelere odaklanan haber türüdür. Bu haberler genellikle siyasi, insani, kültürel ve çeşitli diğer konulara dair içerikler sunar. Filistin haberleri, dünya genelinde Filistin halkının yaşadığı koşulları, siyasi çalkantıları ve toplumsal gelişmeleri izlemek isteyen okuyucular için önemlidir.

Ortadoğu'nun Kalbindeki Gelişmeler

Bu tür haberler, Filistin'deki siyasi gelişmeleri, İsrail - Filistin çatışması ile ilgili son durumu, Gazze Şeridi'nde yaşanan olayları, Filistinli mültecilerin durumunu ve insan hakları ihlallerini içerebilir. Ayrıca, Filistin kültürü, tarihi ve sanatı gibi konuları da kapsayan içerikler de Filistin haberlerinin bir parçası olabilir. Filistin haberleri, İsrail-Filistin çatışması ve bölgedeki siyasi karmaşıklıklar nedeniyle dünya çapında dikkatle takip edilmektedir. Bu haberler, barış süreçleri, savaşlar, protestolar, insani yardım çalışmaları ve daha birçok konuyu ele alabilir. Ayrıca, uluslararası ilişkilerdeki etkileri ve Filistin'in uluslararası arenadaki statüsünü de kapsar.

En Güncel Filistin Haberleri Milat'ta

Filistin haberleri ile Filistin yaşanan tüm gelişmelerden kolaylıkla haberdar olmak mümkün. Filistin ve İsrail arasında yaşanan savaşlar da son dönemde medyanın önemini ortaya koydu. Okuyucu ya da izleyicinin doğru bilgiye ulaşabilmesi tarafsız ve doğru bilgi akışı sağlayan medya ile mümkündür. Yaşanan tüm gelişmelerin okuyucuya en doğru şekilde aktarılması konu üzerinde kişinin doğru bir yorum yapmasını sağlar. Yine haberin doğruluğu kadar hızlı bir şekilde okuyucuya ulaştırılması da önemli bir konudur. Milat Gazetesi en güncel ve en doğru bilgiyi okuyucuya ulaştırmayı hedefler. Siz de Filistin haberleri ile ilgili doğru, güncel ve güvenilir bilgilere ulaşmak için milat Gazetesi'ni ziyaret edebilirsiniz.