Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın

Ataşehir Yenisahra'da bulunan iki katlı bir binada yangın çıktı Ekipler yangına müdahale ediyor.
İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın
05 Eylül 2023 12:14:25
Ataşehir Yenisahra'da bulunan iki katlı bir binada yangın çıktı Ekipler yangına müdahale ediyor.

Ataşehir Yenisahra'da bulunan iki katlı bir binada yangın çıktı. Olay yerine büyük bir itfaiye ekibi yönlendirildi. CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er, yangının neden olduğu yoğun siyah dumanların İstanbul'un farklı ilçelerinden bile görülebildiğini ve bölgedeki trafik akışının kesildiğini bildirdi. İstanbul İtfaiye Müdürü Rezmi Albayrak, yaptığı açıklamada, "Yangın 2 katlı bir spor salonunda başladı. Yangın çatısına sıçradı ve yan binaya da sirayet etti. Ancak ekiplerimiz yangını kontrol altına almış durumda ve mahsur kalan kimse yok, bu en önemlisi" dedi.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde bulunan iki katlı bir iş yerinde çıkan yangın büyük bir panik oluşturdu. Rüzgarın etkisiyle yangın hızla yayılarak bitişikteki üç binaya sıçradı. Hızla büyüyen yangına müdahale etmek için çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi ve yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er, yangın hakkında şu detayları paylaştı:

"Bölgede yoğun bir yapılaşma var ve bu yangın nedeniyle yoğun bir duman oluştu. Hem konutlar hem de iş yerleri bulunuyor. Yangını kontrol altına almak için çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Vatandaşlar ve polis ekipleri de olay yerinde bulunuyor. Şu anki öncelik, yangının diğer binalara sıçramasını engellemek için titizlikle yürütülen çalışmalar."

VF kat sağ