Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İSTEV’de Anlam Arayışları başlıyor

İSTEV’in (İlim Sanat Tarih ve Edebiyat Vakfı) yıllardır devam eden Anlam Arayışı derslerimiz bu yıl online olarak yeniden yolculuğuna başlayacak.
İSTEV’de Anlam Arayışları başlıyor
05 Ekim 2019 00:02:00
İSTEV’in (İlim Sanat Tarih ve Edebiyat Vakfı) yıllardır devam eden Anlam Arayışı derslerimiz bu yıl online olarak yeniden yolculuğuna başlayacak.

İSTEV’in (İlim Sanat Tarih ve Edebiyat Vakfı) yıllardır devam eden Anlam Arayışı derslerimiz bu yıl online olarak yeniden yolculuğuna başlayacak. Eğitimimiz online ders imkânları dahilinde aynıyla gerçekleştirilmeye çalışılacak. Süreç içerisinde kendi tabii üslubunu hep beraber arayıp bulacağımız online dersler; Ekim ayı itibariyle hafta için Salı akşam 20.00, Cuma sabah 10.30 olmak üzere katılım sayısını tamamlayan grupla başlayacak.

Katılımcılar derse katılabiliyor

Online Anlam Arayışı oturumlarında, eğitmen ve katılımcı aynı anda canlı olarak ders işleme imkânı bulacak, online derste; eğitmenin ses ve kamera görüntüsü, anlık mesajlaşma bölümü ve paylaşılan sunu yada ekran paylaşımı tek bir ekranda yer alacak. Eğitmen katılımcıya söz hakkı verdiğinde ekrana katılımcının kamera görüntüsü dahil olacak. Bu sayede katılımcı derse sesli ve görüntülü olarak katılabilecek.

Ayşe Şener’in ilk dersi 7 Ekim’de

Programda Kitap’la hayatı eşleştirmek, Allah ile insanın/insanlığın ayrılığına son verilmesine kendince katkıda bulunma amacı güdülüyor. Program içeriği Kuran-ı Kerim’in farklı bölümlerinin klasik alt yapıyı dikkate alarak güncellemeleri ve en çok ta güncel hayatta uygulanma biçim ve imkânlarının felsefesinden oluşuyor.

Ayşe Şener ile Anlam Arayışı dersi 7 Ekim’de başlayacak. Başlangıç olarak her zaman okunan ancak okunduğu oranda anlaşılmayan kısa sûrelerin hayatımıza sunduğu anlamların ele alındığı “İlk Okumalar” programı uygulanacak.

Online Anlam Arayışı eğitimimize kayıtlar 0212 614 33 88 - 0532 524 57 14 numaralı telefonlar aranarak yaptırılabiliyor.