Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Jahrein'den Kılıçdaroğlu paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Jahrein" adlı sosyal medya kullanıcısı Ahmet Sonuç'a 200 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Sonuç sosyal medya hessabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Jahrein'den Kılıçdaroğlu paylaşımı
14 Temmuz 2023 19:22:44
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Jahrein" adlı sosyal medya kullanıcısı Ahmet Sonuç'a 200 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Sonuç sosyal medya hessabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 200 bin TL'lik tazminat davası açtığı sosyal medya fenomeni 'Jahrein' mahlaslı Ahmet Sonuç sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu hakkında bir paylaşımda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun evlendikten sonra okulu bıraktırdığını iddia eden Sonuç paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Adam teyzesinin kızıyla evlenip kadına okulu bıraktırtmış. Ülkeyi aydınlığa taşıyacak demokrat dedem'

7/li masanın ortak adayı olarak Başkan Erdoğan'ın karşısına çıkan Kılıçdaroğlu, sadıkta hezimete uğrarken koltuğunu bırakmamak için yeni bir mücadelinin içine girdi. Seçimdeki mağlubiyetin sorumlusu olarak Kılıçdaroğlunu gösteren muhalif kesim, Bay Kemal'in koltuğu bırakması için harekete geçti. Sık sık sosyal medya üzerinden taleplerini dile getiren muhalifler, yoğun baskılar kurarak Kılıçdaroğlu'nun istafa etmesi için uğraş veriyor..

Seçimden önce Erdoğan karşıtı yayınlar yapan sosyal medya fenomenleri ile sık sık bir araya gelen Kılıçdaroğlu, seçimlerin ardından istifasını isteyen fenomenlerle karşı karşıya geldi. Son olarak ise ünlü sosyal medya fenomeni Jahrein'e sosyal medyada yabtığı paylaşım nedeniyle dava açtı.

Kılıçdaroğlu, kendisine ‘leblebi kafalı’ dediği gerekçesiyle twitch yayıncısı Jahrein’e 200.000 liralık tazminat davası açtı. Davaya ilişkin Haberi kendi sosyal medya hesabından paylaşan Jahrein; "Demokrat dedeniz @kilicdarogluk kendisini eleştirirken kullandığım “leblebi kafalı ve demans hastası” söylemlerime çok alınmış. 200.000₺’lik tazminat davası açmış. Napçan bu parayı? Airfryer mı alcan yeni?" ifadesi ile eleştirdi.

Jahrein, paylaşımının altına; "Kendisinin kazandığı savaş yok. Bunu da kaybedeceğine eminim " diyerek alaya aldı.

Sürekli gençler özgür olacak naraları atarak gençlerin oyunu isteyen Kılıçdaroğlu sık sık kendi reklamını yaparken, 2022 yılında kendisine hakaret eden kadını affederek özgürlükçü olduğu imajını oluştumak istemişti.

dava_a678cc5e49b278937e58a12b41b6f7ce.jpg

Kılıçdaroğlu, kendisine hakaret eden genç kıza mektup yazarak: “Paylaşımın içeriği hakaret olsa dahi hiçbir çocuğumuzun hâkim karşısında yargılanmasına gönlüm razı olmaz” diyerek, şikayetten vazgeçmişti.

Bugün ise kendisine "leblebi kafalı" dediği için sosyal medya fenomenine dava açıyor.

ABD'DEN DİKKAT ÇEKEN 15 TEMMUZ KARARI

VF kat sağ