Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kadınlara Hediye Önerileri

Bir erkeğin kadına doğru hediyeyi bulabilmesi oldukça güç ve zaman alan bir durumdur.
Kadınlara Hediye Önerileri
06 Mart 2017 13:56:00
Bir erkeğin kadına doğru hediyeyi bulabilmesi oldukça güç ve zaman alan bir durumdur.

Özel günlerde karşınızdaki kadını mutlu etmek ve uzun yıllar boyunca aklında kalacak olan hediyelere göz atmak ise artık çok kolay. Kadınlar için tercih edebileceğiniz pek çok farklı kategoride binlerce ürün yer alıyor. Bu ürünler küçük ve büyük olarak binlerce sayıya ulaşır iken sizlere en değerli hediyeler arasında yer alan takılardan bahsedeceğiz ve örnekler sunacağız. Kadınlara alınabilecek hediyeler arasında ilk sırada yüzük yer alır iken kolye ve küpe ise diğer hediyelik eşyalar arasında yer alıyor. Bununla birlikte son dönemlerde en çok tercih edilen değerli takılardan biri de bilezik oluyor. Ancak bilezik daha çok eşler arasında tercih ediliyor.

Kadınlar için Hediye Yüzük ve Önemi

Yüzük, gerek sevgililer gününde, gerek doğum gününde, gerekse de yıldönümlerinde en çok tercih edilen değerli hediyelikler arasında ilk sırada yer almaktadır. 4000 yıllık kuyumculuk tarihinde özenle işlenerek hazırlanan yüzükler günümüzde de değerini korumakta ve herkes tarafından tercih edilmektedir. Büyük bir ustalık ile hazırlanan yüzüklerde teknolojiden de faydalanılarak pek çok farklı taş ve model kullanılabilmekte. Yüzük üretiminde son dönemlerde en çok tercih edilen taş her zaman olduğu gibi değeri ile göz dolduran pırlanta oluyor. Dünya üzerindeki en değerli taş olan pırlanta, bir kadının hayalidir. Özellikle evlilik teklifi ve yıl dönümü hediyeleri arasında ilk sırada tercih edilen pırlanta yüzükler gösterişi ve ihtişamı ile göz doldurmaktadır.

Partnerine yüzük almak isteyen erkekler için pahalı bir seçenek olan pırlanta kadar ucuz modeller ve taşlarda bulunuyor. Swarovski taşı ile hazırlanan yüzükler ise en çok tercih edilen tasarımlar oluyor. Farklı yapıları ve güzel görünümü ile kadınların parmaklarında ahenk ile gösteriş sunan Swarovski yüzük modelleri pırlantalara göre çok daha uygun fiyatlara sizlere sunuluyor. Mortakı internet sitesinden sahip olabileceğiniz Swarovski taş yüzük modellerinin fiyatları ise 70 liradan başlayan fiyatlara sahip oluyor. Swarovski yüzükleri pek çok farklı ayarda alabilirsiniz. Renk olarak ise Swarovski yüzük modellerinde rose, gümüş, sarı ve siyah seçenekler bulunuyor.

Kadınların dikkatini çeken ve erkekler tarafından da ilgi gören yüzük modellerinden biri de otantik tasarımlara sahip olan yüzük modelleri de ilgi görüyor. Özellikle televizyon dizileri ve sinema filmleri geçmiş tarihimizi ortaya çıkartır iken burada kullanılan takılar kadınların dikkatini çekerek beğeni kazanıyor. Bu takılar parlak ve ihtişamlı taşlar ile hazırlanan yüzüklere oran ile çok daha uygun fiyatlara sahip olur iken aynı zamanda farklılık katan görüntüleri ile gencinden, yetişkinine tüm kadınların dikkatini çekiyor.

Göz Kamaştırıcı Kolye ve Küpeler

Kadınlar için tercih edilebilecek en güzel hediyelerden diğerleri ise kolye ve küpelerdir. Yüzükten sonra kadınların kombinlerinde en çok yer verdikleri aksesuarlar olarak dikkat çeken kolye ve küpeler gerek takım olarak, gerekse de tekil olarak kullanılabilmekte. Göz kamaştırıcı ve küçük parçalar olan kolye ve küpeler hikayesi olan hediyelerdir. İsterseniz kişiye özel olarak hazırlatabileceğiniz kolye ve küpe tasarımlarında isterseniz hazır modelleri de tercih edebilirsiniz.

Kolye ve küpelerde çeşit ise nerede ise sınırsız. Aklınızda gelen tüm tasarımları kolye ve küpe olarak yaptırabilirsiniz. Özellikle son dönemlerde kalpli kolye, incili kolye, papatya kolye, melek kolye ve gül yaprağı şeklindeki kolye tasarımları göz kamaştırıyor, ilgi görüyor. Küpe tercih etmek isteyen erkekler için ise bu konuda gerek küçük küpeler, gerek halka küpeler ve gerekse de zincir küpelere göz atılabilir. Tüm çeşitler için mortaki.com adresini ziyaret edebilirsiniz.