Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.82
Gram Altın
2436.17
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kağıthane'de polise silahlı saldırı anlarının yeni görüntüleri

25 Ağustos 2023 12:12:11
İstanbul'un Kağıthane ilçesinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonu esnasında meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan 2 polis memurundan biri olan Hakan Telli hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. Saldırı anlarının yeni görüntüleri geldi.

Çatışma sırasında 1 şüpheli ölü olarak ele geçirilirken, 1 şüpheli ise yaralı olarak yakalandı. Operasyonda toplam 5 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bir eve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saat 00.30 sıralarında operasyon düzenlendi.

Baskında polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açılırken 2 polis göğsünden vurularak ağır yaralandı.

Çatışma sonrası olay yerine çok sayıda özel harekat, operasyon timi, çevik kuvvet ve asayiş ekibi yönlendirildi.

Cadde ve sokakların girişleri ablukaya alındı, sağlık ekipleri bölgede hazır bekletildi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada gelen ihbar üzerine olay yerine giden ekibe adrese girişleri esnasında içerideki şüpheliler tarafından uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açıldığı bilgisi verildi.

Açıklamada, "Binadan açılan ateş sonucu operasyonda görevli Hakan Telli ve A.Y.Ç. isimli polis memurlarımız ağır şekilde yaralanmıştır. Adrese çağırılan takviye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen müdahale neticesinde D.A. isimli şahıs ölü; O.A. isimli şahıs yaralı; G.D, K.T. ve A.A. isimli şahıslar ise sağ olarak ele geçirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.