Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kamu Çalışanları İçin Büyük D-Smart İndirimleri

Televizyonlar artık yalnızca yerel kanallar üzerinden takip edilmiyor. Birçok kişi farklı kanallar, eğlence programları, diziler ya da filmler için özel platformlara geçmeyi tercih ediyor
Kamu Çalışanları İçin Büyük D-Smart İndirimleri
17 Nisan 2017 12:24:00
Televizyonlar artık yalnızca yerel kanallar üzerinden takip edilmiyor. Birçok kişi farklı kanallar, eğlence programları, diziler ya da filmler için özel platformlara geçmeyi tercih ediyor

Bunun sonrasında da birçok kanalı çok düşük ücretler ödeyerek satın alma şansı doğuyor. Düzenli olarak televizyon izleyen kişiler bu kanallar sayesinde istedikleri programların tamamını 24 saat takip etme şansı buluyor. Böylece kendilerini belirli programlara göre ayarlama ihtiyaçları da olmuyor. Yalnızca kişiler boş zamanlarında satın aldıkları kanallara girerek bu kanallardaki favori programlarını izlemeye başlıyor. Bu imkanlar kişilere D-Smart ile sunulurken son dönemde kamu çalışanlarına özel olarak düzenlenen kampanyalar ile birlikte D-Smart sahibi olmak çok daha kolay bir hal alıyor.

Bu doğrultuda firma tarafından düzenlenen kamu çalışanlarına özel dsmart kampanyası ile birlikte çok uygun fiyatlarda paketler satın alınabiliyor. Bu kampanyadan yararlanmak için özel şartlar bulunuyor. Belirli bir kesim için yapılan bu indirimlere uymak için belirtilen alanların birisinde çalışıyor olunması gerekiyor. Genel olarak sağlık personelleri, öğretmenler, devlet dairelerinde çalışan memurlar, işçiler, polisler, TSK çalışanları, gaziler ve şehir yakınları kamu çalışanı olarak nitelendirilirken bu indirimden faydalanabiliyor. İndirim bünyesinde kişiler D-Smart Aile Paketini çok uygun fiyatlar üzerinden satın alıyor. Yalnızca ayda 19 TL ödeyerek bu muhteşem kampanyanın ödemelerinin tamamı tamamlanmış oluyor.

Bu kampanya daha öncesinden D-Smart üyesi olmayan kişiler için geçerli oluyor. Bu kamu çalışanları internet üzerinden D-Smart başvurularını gerçekleştirdikten sonra beklemeye geçiyorlar. Bu aşamada kişilerin verdikleri adrese yetkili kişiler gelirken anten ve uydu alıcısının kurulum işlemini gerçekleştiriyorlar. Bunun sonrasında da aktivasyon işlemleri gerçekleşiyor ve kişilerin D-Smart'ları açılmış oluyor. Bu aşamada yalnızca yerel kanallar sistem içerisinde düzenli bir biçimde müşterilere sunuluyor. Buna ek olarak kişiler istedikleri paketi alarak televizyonlarını daha gelişmiş bir hale getirebiliyorlar. Bu kampanya doğrultusunda da başvuruda bulunan kişilerin uydu alıcılarına Aile Paketi tanımlanıyor. Bu paket ile birlikte çok sayıda kanalın HD yayını aktif hale gelirken toplamda 250'den fazla kanal izleyiciler ile buluşuyor.

Kişiler genel olarak D-Smart gibi özel platformlara kayıt olurken ekstra masraflar çıkaracağı düşüncesiyle kayıt olmaktan çekiniyor. Ancak D-Smart olası masrafların tamamını kendisi karşılayarak kamu çalışanlarının rahat bir biçimde istedikleri kanalları izlemesini sağlıyor. Normal şartlar altında D-Smart kurulum ve aktivasyon işlemleri için belirli ücretler talep ediliyor. Ancak bu kampanya dahilinde kamu çalışanlarına bu hizmetlerin tamamı hediye olarak sunuluyor. Bu sayede kişiler paket için belirlenen aylık bedel dışında hiçbir ek bedel ödemeden yeni kanallarını kullanmaya başlıyor. Bu kampanya hakkında çok daha detaylı bilgiler almak isteyen ya da merak ettikleri soruların cevabını almak isteyen kişiler olursa bu kişiler d smart müşteri hizmetleri ile görüşebiliyorlar.

Bu kampanya kişilere taahhüt ile birlikte sunulurken firma 24 aylık bir taahhüt talep ediyor. Eğer bu 2 senelik süreç için kampanyaya uygun bir şekilde üyeliklerini devam ettireceklerine kişiler söz verirlerse aylık 19 TL ödeme yapmaları yeterli oluyor. Ancak 2 sene içerisinde kişiler herhangi bir sebepten dolayı sözleşmelerini fesih etmek isterlerse çeşitli işlemler uygulanıyor. İlk olarak kişilerin bu doğrultuda aylık kazandıkları indirimleri firmaya geri ödemesi gerekiyor. Buna ek olarak D-Smart kurulum ve aktivasyon işlemleri ilk etapta taahhüt sebebiyle hediye edildiğinden bu hediyelerin ücretlerinin de geri ödenmesi gerekiyor. Bu doğrultuda kişiler paketten ayrılmak yerine kalan aylarını da doldurarak kanalları HD kalitesinde izlemeye devam ediyor.