Dolar (USD)
32.43
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2434.81
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kara yolları ne durumda?

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Kara yolları ne durumda?
17 Nisan 2024 08:29:05
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü sınırı-İzmit Doğu Kavşağı kesimindeki muhtelif yerlerde fiber optik kablo altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 10-15. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometrelerindeki (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü devam ediyor.

Mudurnu-Bolu yolunun 46-48. kilometrelerindeki köprü yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 45-48. kilometrelerindeki asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Bozüyük-İnegöl-Bursa istikametindeki yan yoldan ve Avarlar Kavşağı'ndan tek yönlü devam ediyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24, Antalya-Serik yolunun 0-15. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Çanakkale-Çan yolunun 17-21. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

İyidere-Rize-Pazar yolunun 0-64. kilometrelerindeki peyzaj, temizlik ve bakım çalışması dolayısıyla saat 18.00'e kadar her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülecek.

Gündem haberleri, bir ülke, topluluk veya dünya genelinde en fazla ilgiyi ve dikkati çeken olayların, gelişmelerin, politika değişikliklerinin, felaketlerin ve önemli konuların medya ve kamuoyu tarafından takip edilen haberleridir. Bu haberler, genellikle siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel ve bilimsel konuları kapsar ve toplumun günlük yaşamını, kararlarını ve bakış açılarını etkileyebilir. Gündem haberlerinin çeşitliliği oldukça geniştir. Bunlar, siyasi seçimler, hükümet değişiklikleri, ülke içi ve uluslararası ilişkiler, doğal afetler, salgın hastalıklar, ekonomik dalgalanmalar, kültürel etkinlikler, bilimsel keşifler, sanatsal eserler, spor olayları ve daha fazlasını içerebilir. Bu haberler, medyanın yanı sıra internet siteleri, televizyon, radyo ve basılı medya aracılığıyla yayınlanır.

Güncel Gündem Haberleri

Gündem haberleri toplumun bilgilendirilmesi, farkındalığın meydana getirilmesi, kamuoyu oluşturulması ve politika yapıcıların, iş dünyası profesyonellerinin, bilim insanlarının ve diğer ilgililerin stratejik kararlarını etkileyebilir. Medya kuruluşları, bu tür haberleri hızla ve doğru bir şekilde sunmaya çalışırken, kamuoyunun ilgisini çekecek başlıklar ve içerikler oluştururlar. Gündem haberleri, sürekli değişen bir yapıya sahiptir ve medyanın dinamik doğasının bir yansımasıdır. Bu haberler, okuyucuların ve izleyicilerin olayların gelişimine ayak uydurmalarını ve dünya etrafındaki önemli değişiklikleri anlamalarını sağlar. Dolayısı ile gündem haberleri, toplumu güncel olaylar ve önemli gelişmeler hakkında bilgilendirir. İzleyicilere ve okuyuculara olayların, politika değişikliklerinin, doğal afetlerin, salgın hastalıkların, kültürel etkinliklerin ve daha fazlasının ne olduğunu ve nasıl etkilediğini anlama fırsatı sunar.

Sıcak Gündem Haberleri Milat'ta

Toplumun günlük yaşamını etkileyen olayları ele alan gündem haberleri Milatgazetesi.com adresi üzerinden güncel olarak yayımlanır. Ekonomik dalgalanmalar, spor olayları, kültürel etkinlikler ve daha fazlası bu kategoriye dahil edilir ve tüm gelişmeler Milat Gazetesi'nin resmi internet adresinde yer alan gündem haberleri alanı üzerinden takip edilebilir.