Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2438.85
BIST 100
10006.13
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Karamanlı John wick'in pazar alışverişi gündem oldu

05 Kasım 2023 10:49:43
John Wick karakterine benzerliği ile dikkat çeken bir sosyal medya fenomeni, sigara fiyatlarına karşılık pazardan neler alınabileceğini kıyaslayarak dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Bu ilginç karşılaştırma, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Hollywood'un en ünlü starlarından Keanu Reeves'in oynadığı John Wick karakterine benzerliği ile dikkat çeken Karamanlı tik tok fenomeni, yaptığı pazar alışverişi ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sigara ücretlerine gelen zamndan sonra bir paket sigara fiyatına pazardan neler alınabileceğini kayda alan Karamanlı John Wick, o anları kameraya aldı.

Sosyal medyada büyük ilgi gördü

Çektiği video ile sigaranın sağlığın yanında maddi zararını gözler önüne seren Karamanlı John Wick, 53 lira tutarındaki sigara fiyatıyla karşılaştırma yaparak, aynı miktarda parayla mandalina, turp, patlıcan, salatalık, limon, nar, domates, muz ve havuç alabileceğini açıkladı. Videonun sonunda, "Tercihleriniz, sizin hayatınıza yön verir." mesajını paylaşarak dikkat çekti. Bu paylaşım sosyal medyada büyük ilgi gördü.