Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kazlıçeşme'de Milli İradeye Saygı Mitingi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tamamen dolan Kazlıçeşme Meydanı'ndaki 'Milli İradeye Saygı Mitingi'nde halka hitap etti.
Kazlıçeşme'de Milli İradeye Saygı Mitingi
16 Haziran 2013 20:56:00
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tamamen dolan Kazlıçeşme Meydanı'ndaki 'Milli İradeye Saygı Mitingi'nde halka hitap etti.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Milli İradeye Saygı" mitinginin yapılacağı alanın büyük bölümü tamamen doldu.
"Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenen miting için vatandaşlar Kazlıçeşme'ye gelmeye devam ediyor.
Alana gelen vatandaşlar, "Acil muhalefet aranıyor" , "Tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak", "Duruşun asaletinden, gücün Rabbinden, desteğin milletinden", "Dik dur eğilme, dadaşlar seninle", "Siyonizm şaşırma, sabrımızı taşırma" "Siz %50'yi AVM'de indirim mi zannettiniz?" yazılı pankartlar taşıdı.
"Bu memleket bizim" şarkısı çalınırken, bazı vatandaşlar alana, ellerinde büyük Türk bayrakları taşıyarak sloganlar eşliğinde giriyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşacağı platformun sol tarafına da büyük bir Türk bayrağı asılırken, alanda büyük bir Beşiktaş bayrağı vatandaşlar tarafından taşındı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, miting alanına gelerek, platformdan halkı selamladı.
Halkı selamlayanlar arasında AK Parti genel başkan yardımcıları Numan Kurtulmuş, Ekrem Erdem, Süleyman Soylu ve Mustafa Şentop ile bazı AK Partili milletvekilleri de yer aldı.