Dolar (USD)
32.31
Euro (EUR)
34.56
Gram Altın
2410.62
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kellik sizi korkutmasın

Kadın ve erkeklerin sosyal yaşantılarındaki en büyük problemi haline gelen ve aynalara küsmesine sebep olan saç dökülmesi sorun olmaktan çıkıyor.  Hollywood yıldızlarının tercihi olan protez saç tekniği premium sistem Türkiye’de uygulamaya başladı. Platin Hair’in kurucusu Selahattin Filiz, “Premium sistem saç protezi ile çok kısa sürede ağrısız, acısız yepyeni ve doğal bir görünüme kavuşabilirsiniz” dedi.
Kellik sizi korkutmasın
05 Haziran 2019 10:47:00
Kadın ve erkeklerin sosyal yaşantılarındaki en büyük problemi haline gelen ve aynalara küsmesine sebep olan saç dökülmesi sorun olmaktan çıkıyor.  Hollywood yıldızlarının tercihi olan protez saç tekniği premium sistem Türkiye’de uygulamaya başladı. Platin Hair’in kurucusu Selahattin Filiz, “Premium sistem saç protezi ile çok kısa sürede ağrısız, acısız yepyeni ve doğal bir görünüme kavuşabilirsiniz” dedi.

Saç ekim turizminde dünyada önde gelen ülkelerinden olan Türkiye saç protezinde de dünyanın pek çok yerinden turisti çekiyor. Amerikalı Hollywood yıldızlarının ve Arap prenslerinin tercihi olan yeni protez saç sistemini Türkiye’ye getiren Platin Hair’in kurucusu Selahattin Filiz, protez saç konusunda merak edilenleri anlattı. Özellikle Ortadoğu ülkelerinden Türkiye’ye saç protezi yaptırmak için büyük bir teveccüh gösterildiğini kaydeden Filiz, Premium Sistem adını verdikleri yüzde yüz doğal insan saçından yapılan protezin saç ekimine kıyasla çok daha kolay ve acısız olduğunu dile getirdi. Saç ekiminden sonuç alamayanların da Premium sistemi tercih ettiklerini söyleyen Filiz, “Günlük hiçbir faaliyete engel olmayan, gerçek saçtan ayırt edilemeyen protez saç ile doğal saçla yapılabilen her şeyin yapılabileceğini aktardı. Filiz, “Kişi bu saçlar ile en ufak bir rüzgâr esintisini bir yağmur damlasını bile hissedebiliyor, bu sistemin peruk ile hiçbir alakası yok” dedi.

Gerçek saçtan farkı yok

Protez saç ve uygulaması konusunda bilgi veren Selahattin Filiz, protez saçın yapılarak yüzde yüz insan saçı dokusundan geliştirilmiş bir ürün olduğunu ifade etti. Filiz, kendilerinin Türkiye’ye getirdikleri Premium Sistem’de yüzde yüz insan saçı kullanıldığına dikkat çekerek insanların aldanmaması gerektiğini her işte olduğu gibi bu alanda da birçok sahtecilerin türediğini ve insan saçı adı altında farklı maddelerden imal edilmiş protezleri kullandıklarını söyledi. Filiz protez saçın uygulanma aşamalarını ise şöyle anlattı: Öncelikle uzmanlar tarafından ölçülendirme yapılır ve protez, özel yapıştırıcılarla daha önceden belirlenen ve ölçüsü alınan alana yapıştırılır. Ardından saça şekil verilir ve çok kısa süre içerisinde kellik ortadan kalkar” dedi. Protez saçın yapımı aşamasında kesinlikle herhangi bir cerrahi müdahale gerekmediğini de sözlerine ekleyen Filiz, “Memnun kalınmadığı takdirde geri dönüşü mümkün. Hijyenik, kullanım açısından sorunsuz, dayanıklılık açısından sağlam ve estetik görüntüye kavuşturan bir uygulamadır. Protez saç için uygulanan alt yapı hava ve su geçirebilir, kullanımı gerçek saçınız gibidir.

Saç dökülmesi sorun olmaktan çıktı

Erkeklerin yanında kadınların da özellikle son dönemlerde çaresi bulunamayan bölgesel saç dökülmeleri yaşadıklarını belirten Filiz, “ Bu durum insanların psikolojileri bozmakta ve ciddi bir özgüven eksikliğine neden olmakta” dedi. Kadınların da bu anlamda Premium sistemi tercih ettiklerini ve uygulama sonrasında son derece memnun ayrıldıklarına vurgu yapan Filiz, “Uyguladığımız Premium sistemde tamamen gerçek saçlar kullanıldığından yapmış olduğumuz bölgesel uygulamalar veya tamamen full kep dediğimiz uygulamalarda kişi aynaya baktığında kendisini daha iyi ve özgüveni yüksek, kendisiyle barışık hissediyor. Kadın ver erkekler artık saç dökülmesini bir sorun olarak görmemeli, premium sistem ile sahip olmak istedikleri görünüme kısa sürede ulaşabilirler” diye konuştu.

Premium sistemin öncüsüyüz

Protez saç alanında hizmet veren pek çok kimse olduğunu ama vatandaşların sahteci ve taklitçilere karşı son derece dikkatli olmasını söyleyen Filiz, premium sistemi Amerikan Türkiye’ye getiren Platin Hair. Bu sistemin patenti bizde. Dünyanın birçok ülkesinden bize gelenler oluyor. Protez saç yaptırmak isteyenlerin mutlaka bu alanda yetkili ve gerekli belgeleri olan yerlerde bu işi yaptırmalarını öneriyoruz. Merdiven altı, ehil olmayan ellerde yapılan işlemler güzel bir görünüme kavuşmak isteyenlerin başına ciddi sağlık sorunları açabilir. Biz Platin Hair olarak yaptığımız işin arkasındayız. Bu işin öncüsü olarak kafasında soru işareti olan müşterilerimizin bizi aramaları durumunda kendilerine her türlü desteği sağlayacağımızı ve bilgiyi vereceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.