Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kıbrıs'ın En Güzel Otelleri

Kıbrıs'ın En Güzel Otelleri
30 Ocak 2017 11:07:00

Kıbrıs yaz aylarında en fazla tercih edilen tatil destinasyonlarından biri. Türkler pasaportsuz dahi gidebildiği Kıbrıs'ta çok güzel tatil yapabileceği müthiş hizmete sahip otellerle karşılaşıyor. Üstelik birçok gezilecek yerler, eğlence mekanları ve diğer aktiviteler Kıbrıs'ın popülerliğini daha da artırıyor. Bu yaz tatilini Kıbrıs'ta geçirmek isteyenler için en fazla tercih edilen en güzel otellerden bahsedeceğiz. Hemen Kıbrıs otelleri arasından birinde rezervasyon yapmak için http://www.prontotour.com/Kibris-Otelleri sitesini kullanabilirsiniz.

Nuh'un Gemisi Otel: Kıbrıs'ta otel denildiği zaman akla ilk gelenlerden. Eşsiz mimarisiyle büyüleyen bu otelin devasa açık havuzları ve özel plajı büyülüyor. Yüksek kalitede hizmet ve olanaklar için tercih edilmesi gereken bir otel.

Cratos Premium Otel: Denize sıfır, lüks hizmet ve sade oluşuyla bilinen Cratos Premium, büyüklüğüyle ziyaretçilerine aradığı tüm olanakları sunuyor. Otelin müthiş manzaraya sahip alanları bulunuyor. Ayrıca dünyaca ünlü aşçılardan çeşitli yemekler denemek mümkün.

Kaya Artemis Resort:Artemis tapınağının mimarisinden esinlenerek yapılan bu otelin iç ve dış tüm görüntüsüne bayılacaksınız. Kıbrıs'ın en popüler otellerinden biri olan Kaya Artemis, ayrıca Kıbrıs'ın en büyük kongre merkezine sahip. Tatilcileri fazlasıyla memnun eden bir hizmet anlayışıyla her zaman yer bulması kolay olmayabiliyor. Bu yüzden erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak hem yerinizi ayırmanızı hem de indirimli fiyatlardan yararlanmanızı tavsiye ediyoruz. Uygun fiyatlar ve avantajlı paketler için rezervasyonunuzu en kaliteli hizmet sunan firma üzerinden yapmanızı öneririz.

Salamis Bay Conti Otel: Kıbrıs'ın uzun Salamis kumsalı üzerine kurulan bu otel daha çok huzur arayanlara ve doğal yaşamı tercih edenlere hitap ediyor. Konumu müthiş olan bu otelin plajı ve havuzları da ilgi çekici. Aktivitelerle bir an bile boş anınızın geçmemesini istiyorsanız bu oteli tercih edebilirsiniz.

AcapulcoResort Otel: Dünyanın en kaliteli otellerinden biri olan AcapulcoResort, 1 km uzunluğundaki özel plajıyla biliniyor. Otelde aklınıza gelebilecek tüm ekstra hizmetler var. Girne'de gezilecek yerlere de çok yakın olduğu için otelin konumu yüksek oya sahip.

Merit Park Otel: Girne Kalesinin mimarisinden esinlenerek yapılan Merit Park, oldukça geniş bir alanda konumlanmış. Her şey dahil hizmetiyle ziyaretçilerine tüm olanaklarını ve kaliteli hizmetini sunmakla birlikte müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı başarıyor.

VuniPalace Otel: Denize sıfır bir otel olmakla birlikte yeşil alanı ve havuzuyla da tüm isteklere karşılık veren VuniPalace, tercihlerinizin arasında olması gerekiyor.

Malpas Otel:Spa, golf, casino gibi olanakların en kalitelisini istiyorsanız tercihiniz Malpas otel olmalı. Beş yıldızlı bu harika otelde yok yok.

Kıbrıs otelleri harika bir tatil geçirmeniz için tüm özelliklere sahip. Çok uygun fiyatlara huzurlu ve dinlendirici bir tatil geçirebilirsiniz. İsterseniz Kıbrıs'ın eğlenceli hayatında da kendinize yer bulabilirsiniz. Bu yaz Kıbrıs'ta tatil yapma kararıyla çok doğru bir karar verdiğinizi döndükten sonra anlayacaksınız.