Dolar (USD)
32.25
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2424.09
BIST 100
10055.98
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu'nun 'bürokratları' Alman istihbarat ajanı çıktı!

Kılıçdaroğlu belge diye piyasaya sürdüğü kağıtları FETÖ'den değil, bürokratlardan aldığını ileri sürmüştü. Gerçeğin öyle olmadığı anlaşıldı
Kılıçdaroğlu'nun 'bürokratları' Alman istihbarat ajanı çıktı!
02 Aralık 2017 09:02:00
Kılıçdaroğlu belge diye piyasaya sürdüğü kağıtları FETÖ'den değil, bürokratlardan aldığını ileri sürmüştü. Gerçeğin öyle olmadığı anlaşıldı

ERDAL ŞİMŞEK

Emperyalistler; bağımsız, özgürlükçü ve zulme rıza göstermeyen Türkiye'nin lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve onun siyasi anlayışını devirmek için her türlü melaneti sergilemekten geri kalmıyorlar.

Gezi terör eyleminden, 17-25 Aralık 2013 polis-adliye darbesi, Güneydoğu'da PKK'nın şehirlerimizi işgal olayları ve 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne kadar Erdoğan'ı; bu milletin iradesini içeriden yıkmayı denediler ama başaramadılar. Kanlı darbe ve terörist faaliyetlerle Erdoğan'ı içeride deviremeyeceğini anlayan Emperyalistler, ülkemizdeki piyonlarını aradan çıkararak direkt, yıkım ve işgal teşebbüsünde bulunmaya başladılar. Tabi bu teşebbüslerini, diğer bütün işgal harekatlarında olduğu gibi hukuki ve uluslararası sözleşmeler kılıfına uydurmaları gerekiyor. Rıza Zarrab davası, Türkiye'yi işgal teşebbüsünün kılıfının adıdır. Çünkü geçtiğimiz yıldan beri "Rıza Zarrab Davası" olarak sergilenen tiyatro, Türkiye'yi yargılamaya dönüşmüştür. Davanın tek sanığı Zarrab, sanıklıktan çıkarılıp tanıklığa terfi ettirildi. Emperyalist ABD'nin Türkiye'yi işgal etmek için gösterdiği "Zarrab Davası Belgeleri"nin tamamı uluslararası hukuk ve ticaret hukukuna konsolide olan Türk Ticaret Kanunu kapsamında yapılan legal ticari faaliyetler şimdi suçmuş gibi gösteriliyor.

FETÖ'nün Sefa'sı yayınladı

FETÖ'nün CHP'ye Genel Müdür olarak tayin ettiği Kemal Kılıçtaroğlu'nun, TBMM'deki grup toplantısında elinde salladığı belgelerin tamamı uluslararası ticaret hukukuna uygun belgeler olup hiçbir şaibeye mahal vermeyecek derecede nizamidir. Bu belgelerin tamamını yaklaşık 8 ay önce FETÖ'cü terörist Said Sefa internette kendi twitter hesabında yayımladı. Terörist Said Sefa, FETÖ'nün ünlü sosyal medya algı yönetim hesabı olan FuatAvni'nin kullanıcısıdır. Yani örgütün en önemli yalan üretim ve algı yönetim biriminin bir elemanı. Terörist Sefa'nın bu belgeleri, hukuki olarak bir değer taşımadığı için herhangi bir işlem yapılmadı. Ne var ki, Tamamen AB'nin, yani Almanya'nın sağladığı fonlarla yayın yapan bir internet sitesi bu sefer devreye girdi.

BND'nin internet sitesi devrede

www. theblacksea.eu isimli Alman İstihbarat Servisi BND'nin yönettiği internet sitesi, FETÖ'cü terörist Sefa'nın yayımladığı hukuki olarak hiçbir sorunu olmayan belgeleri, Erdoğan ve ailesi üzerine bina eden bir makale ile Türkçe yayımladı.

(Büyük ihtimalle bu yazı çıktıktan sonra, sitenin Türkçe bölümü yayına kapatılabilir) veya belki de bu satırları yazdığım sırada da kapanmış olabilir. Bu sitenin yaklaşık 21 Mayıs'ta yayımladığı bu belgelerin tamamı CHP'nin eline tutuşturuldu. Ahlaksız kaset mamulü Kılıçdaroğlu'nun CHP kürsüsünde salladığı belgeler yeni bir şey olmayıp, yaklaşık on aydır tedavüldeler. Dileyen herkes bu belgelere ulaşabilir. Çünkü legal ticaret belgeleri bunlar ve üçlü muhasebe kayıt sisteminde tutuluyor.

Şunları sormak gerek

* Yaklaşık 7-8 ay önce FETÖ'cü terörist Said Sefa'nın kendi sosyal medya hesabından ve Alman İstihbarat Servisi BND'nin yönettiği thebacksea sitesinde tam 6 ay önce yayımlanan belgeleri CHP neden Zarrab Davası'nın başladığı günlerde eş zamanlı olarak dile getiriyor? 17-25 Aralık günlerine gidelim: O günlerde de CHP'nin neredeyse bütün grup toplantıları, FETÖ terör örgütünün oluşturduğu, montaj tape kayıtlarla yapılıyordu. 17-25 Aralık'ın bir darbe teşebbüsü olduğu kamuoyu tarafından anlaşılıp FETÖ'cü yargıçlarla savcılar yarasalar gibi kaçışınca CHP neden sustu? Madem o tapeler gerçekti CHP neden bunları sürekli kamuoyunun gündeminde tutmadı?

* CHP'nin Genel Müdürü Kemal Kılıçtaroğlu, tam da Zarrab tiyatrosu ABD'de sergilenirken neden hukuki ve yasal olan ve neredeyse 10 ay önce yayımlanan belgeleri yeniden ısıtıp gündemimize soktu? Emperyalistler, ülkemizin bağımsız politikalarını ve bu politikaları hayata geçiren Sayın Erdoğan'ı her devirme teşebbüsünde CHP'nin başı Kılıçtaroğlu neden onlarla birlikte hareket ediyor? Aynı Kılıçdaroğlu'nun CHP'de mebus, danışman ve müşavir yaptığı adamların kaç FETÖ'den tutuklu veya firari terörist durumundalar?

* Bunlar kesinlikle tesadüf değildir. Kemal Bey, CHP'yi içimizdeki müstemleke üssü haline getirmiştir. Uluslararası casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ çetesi ile CHP'nin Türkiye aleyhine sürekli senkronize hareket etmesinin bir izahı olsa gerek. Anti emperyalist ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu olduğunu iddia eden CHP'nin bugün emperyalist ABD'nin çıkarlarına hizmet etmesi izaha muhtaçtır. Kemal Kılıçtaroğlu'nun sürekli CHP'yi emperyalizmin çıkarlarına hizmet eden parti konumuna düşürmesi, ahlaksız kasetlerden doğan koltuğa teşekkür nişanesi mi?

Erdal Şimşek'in yazısı için tıklayın