Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza!

Erzincan-Tunceli Kavşağı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 7 araç birbirine girdi. Gazetecilerin bulunduğu minibüsün de karıştığı kaza sonucunda 2'si gazeteci olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza!
05 Ağustos 2023 15:42:46
Erzincan-Tunceli Kavşağı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 7 araç birbirine girdi. Gazetecilerin bulunduğu minibüsün de karıştığı kaza sonucunda 2'si gazeteci olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 14.00'te uçakla geldiği Erzincan'dan kara yolu ile Tercan ilçesine hareket etti.

Tunceli Pülümür yol ayrımında ilerlerken, konvoyda zincirleme bir kaza meydana geldi. Kazada basın mensupları, polis ve partililerin de bulunduğu toplam 7 otomobil zarar gördü.

chp_8498d68855ea2466bc58777b7717b9de.jpg

2'si gazeteci olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı

Kazada hafif yaralanan 2'si basın mensubu 4 kişiye ilk müdahaleyi yine konvoydakiler yaptı.

Yaralılardan bazıları ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesi yok

Gazetecilerin de hafif sıyrıklarla atlattığı zincirleme trafik kazası sonrası araç trafiği tek şeritten ilerledi.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bay Kemal'den olağanüstü heyecanlandıracak açıklama gelecekmiş!

Bay Kemal'e karşı muhalif sesler yükselirken, olağanüstü kurultay sürecinde yeniden aday olup olmayacağı merak ediliyor. CHP'li yetkililerden dikkat çeken bir açıklama geldi. "Kılıçdaroğlu tabanını heyecanlandıracak bir açıklama yapacaK"

Başkan Erdoğan'a karşı girdiği bütün seçimlerden hezimet ile ayrılan Bay Kemal'e karşı kendi seçmen kitlesinden sesler yükselirken, partinin üst düzey ismleride bu harekete katıldı. Kılıçdaroğlu'na meydan okuyan başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere üst düzey yetkililer koltuk için şimdiden harekete geçti.

Kılıçdaroğlu'na karşı istafa çağrıları devam ederken ilginç bir iddia ortaya atıldı.

TV 100'de yayınlanan Özgür İfade programında, Cansu Canan Özgen, CHP'nin üst düzey yöneticisinden gelen özel açıklamaları izleyicilerle paylaştı. Özgen, canlı yayında CHP içinde beklenen gelişmelere ilişkin olarak, "CHP'de bir tüzük değişikliği masada ve tartışılan, merak edilen önemli bir mesele" şeklinde ifadelerde bulundu.

Kılıçdaroğu'ndan koltuk için yeni adım

CHP'nin üst düzey yöneticisi tarafından yapılan özel açıklamalara göre;

Önümüzdeki günlerde Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin tabanını olağanüstü heyecanlandıracak bir açıklama yapacak.

Bu açıklama, 73 numaralı tüzüğü aşan en demokratik değişiklik olacak ve parti tabanında büyük heyecan yaratacak; hatta bir devrim olarak nitelendiriliyor.

Milletvekili, belediye başkanı ve meclis üyesi seçimlerinde üyelerin gücü artacak.

CHP'de kritik bir yönetim anlayışı benimsenecek.

Genel sekreterlik görevi önemli ölçüde güçlendirilecek.

Parti içi kurulların süreçleri demokratikleştirilecek. Artık 5-6 kişi bir araya gelerek parti milletvekillerine karar vermeyecek.

Zaman kazanmaya mı çalışıyor?

Söz konu iddiaların parti tabanını ikna etmesi beklenmezken Kılıçdaroğlu'nun koltuğu bırakmamak için farklı stratejiler mi yürütüyor sorularını akıllara getirdi.

VF kat sağ