Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.91
Gram Altın
2309.56
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kışın güvenli ve konforlu bir seyahat için Opel ''4'' çeker

Gecelerin uzayıp, yol şartlarının zorlaşmaya başladığı bu günlerde kış hazırlıklarına başlamanın tam sırası. Opel''in sunduğu Adaptif dört çeker, IntelliLux LEDu00ae farlar ve ısıtmalı direksiyon simidi gibi güvenlik ve konfor özellikleri ile kışın sürüş yapmak artık daha keyifli.
Kışın güvenli ve konforlu bir seyahat için  Opel ''4'' çeker
20 Kasım 2017 15:49:00
Gecelerin uzayıp, yol şartlarının zorlaşmaya başladığı bu günlerde kış hazırlıklarına başlamanın tam sırası. Opel''in sunduğu Adaptif dört çeker, IntelliLux LEDu00ae farlar ve ısıtmalı direksiyon simidi gibi güvenlik ve konfor özellikleri ile kışın sürüş yapmak artık daha keyifli.

Fırat İpek

Kış lastikleri tartışmasız şekilde kış yol şartlarında daha iyi yol tutuşu ve daha kısa fren mesafesi sunuyor. Kullanılan kış lastiğinin 4-5 milimetrelik diş derinliği olmalı ve lastikler altı yıldan fazla kullanılmamalı.

Akıllı sistemler güvenliği ve konforu artırıyor

Kaygan yollarda doğru lastikler kadar doğru çekiş sistemlerine sahip olmak da önem taşıyor. Opel müşterilerine, IntelliGrip akıllı çekiş kontrol sisteminden, tork vektörleme özellikli dört çekere çeşitli akıllı sistemler sunuyor. Yeni Grandland X'te sunulan IntelliGrip'te sürücü aralarında kar ve çamur da bulunan beş sürüş modundan birini seçebiliyor. IntelliGrip ön tekerleklerdeki tork dağılımını ayarlıyor ve gerektiğinde kaymaya izin verip, gaz pedalı ayarlarını değiştiriyor. Otomatik şanzıman ile birlikte alındığında IntelliGrip vites değişim noktalarını seçilen sürüş moduna göre optimize ediyor, böylece sürüş güvenliği ve konforu artıyor.

Maksimum çekiş sağlıyor

Alternatif olarak müşteriler kaygan zeminlerde güvenli sürüş için dört çeker seçeneğini de tercih edebilirler. Opel Mokka X'in adaptif dört çeker sistemi çamur, kar ve buzda torku ön ve arka akslar arasında anlık olarak dağıtarak maksimum çekiş sağlıyor. Sistem, günlük sürüşte ekonomik şekilde önden çekişli bir araç gibi davranırken, dört çeker sistemi yol şartlarına uyum sağlayacak şekilde otomatik devreye giriyor.

En üst seviye performans ve verimlilik için, yeni Insignia tork vektörleme özellikli dört çeker sistemi kullanıyor. Virajları alırken, dış tekerleklere daha yüksek tork aktarılıyor ve böylece daha keskin dönüş performansı sağlanıyor.

Her koşulda iyi aydınlatma

Zorlayıcı kış şartlarına uzun geceler eşlik ediyor. Opel'in buna duruma da çaresi hazır. Full LED adaptif far (Mokka X, Crossland X, Grandland X) ve IntelliLux LED Matrix far (Insignia, Astra) sistemleri zor koşullarda optimum aydınlatma sağlıyor. Birbirinden bağımsız LED aydınlatma hücrelerinden oluşan IntelliLux LED Matrix sistemi, çevre koşullarını algılıyor ve gerekli hücreleri açıp kapatarak her durumda en iyi aydınlatmayı sağlıyor.

Opel, kışın da konforundan ödün vermiyor

Opel araçlarında kış paketlerini tercih eden müşteriler ise kış boyunca konforundan ödün vermiyor. Bu pakette sunulan ısıtmalı direksiyon simidi bir dakikadan kısa sürede ısınıyor. Benzer şekilde koltuk ısıtma seçeneği de Opel'in AGR sertifikalı ergonomik koltularına ek konfor sağlıyor. Astra ve yeni Insignia modellerinde ısıtmalı koltuklar arka tarafta seyahat eden yolculara da sunuluyor.

Yeni Caddy Alltrack ile her zaman diri olacaksınız

Volkswagen Ticari Araç'ın tüm dünyada büyük ilgi gören modeli Caddy'nin, yeni versiyonu Yeni Caddy Alltrack, şık iç ve dış donanımıyla daha fazla konfor ve güvenlik sunuyor.

Yeni Caddy Alltrack'in dış tasarımındaki farklılıklar ilk bakışta dikkat çekiyor. Üç krom şeritli ön ızgara ve ızgara üzerinde yer alan Alltrack logosu ön kısımda göze çarpan ilk detaylar. Çift reflektörlü halojen farlar, karartılmış arka camlar ve arka stoplar, gövde rengi yan koruma çıtaları, 15" alüminyum alaşımlı jantlar, gümüş renk tavan rayları, mat gümüş renk yan aynalar, sportif çamurluklar ve kapı eşiğinde bulunan gümüş rengi çıtalar ve ön tampon koruması aracın dış tasarımında fark yaratan diğer detaylar arasında yer alıyor.

Oldukça şık bir araç

İç mekanda özel tasarlanan Alltrack yazılı koltuk kumaşı dikkat çekiyor. Üfleçler, ışık ayarı, el freni gibi kontrol düğmeleri, krom detaylarıyla araca şıklık katıyor.

Yorgunluk Tespit Sistemi

Standart olarak sunulan 'Yorgunluk Tespit Sistemi' sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor.

Toyota: İnsanı ve çevreyi düşünür

Toyota'nın öncüsü olduğu hidrojen yakıt teknolojisi ile temiz bir çevrenin

yanında, 2.5 trilyon dolarlık pazarıyla 30 milyon kişiye iş imkanı sağlayacak.

Toyota'nın gelişiminde öncülük ettiği hidrojen yakıt teknolojisi, temiz bir geleceğin yolunu açarken, 30 milyon kişiye de iş olanağı sağlayacak. Geleceğin yakıtı olarak dikkat çekmeye devam eden hidrojen yakıt teknolojisi için Almanya'nın Bonn kentinde bir araya gelen Hidrojen Konseyi, 2050 yılında 30 milyon kişilik istihdamın yanında 2,5 trilyon dolarlık küresel iş potansiyeli de yaratacak. Hidrojen yakıt ile aynı zamanda CO2 emisyonlarında da yüzde 20 oranında azalma yaşanacak.

Renault her zaman kazanır

Renault Sport Formula 1 Takımı, zorlu Brezilya Grand Prix'sinden Nico Hülkenberg ile puan çıkarmayı başardı. Takımın Alman pilotu, yarışı 10. sırada tamamlayarak puan kazanırken, Carlos Sainz ise bitiş çizgisini Nico'nun yalnızca bir sıra ve 6,5 saniye gerisinde 11. sırada bitirdi.

Nissan, Expo 2020 Dubai'ye güç katacak

NISSAN, Expo 2020 Dubai'nin resmi otomotiv iş ortağı olarak Expo 2020 filosuna Nissan Intelligent Mobility ile donatılan elektrikli araçlar da dahil olmak yeni nesil araçlar sağlayacak. Expo 2020, dünyanın en çok satan elektrikli otomobili NISSAN LEAF'i Ortadoğu'da kullanan ilk büyük organizasyon olacak.

Kadınlar,3008'i seçti

Satışa sunulduğu günden bu yana başta 2017 "Car Of The Year" (Yılın Otomobili) ödülü gibi bugüne kadar birçok ödül alan Yeni Peugeot 3008 almış olduğu ödüllere bir yenisini daha ekledi. Yeni Peugeot 3008, Kadınlar Dünyasında Yılın otomobili jürisi tarafından SUV kategorisinde ödüllendirildi. Ödülü değerlendiren Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet AKIN ise: "Otomobil kullanıcılarının yeni Peugeot 3008'e göstermiş olduğu ilgiden memnunuz" dedi.

Jeep'in efsanesi ortaya çıktı

Jeep'in efsanevi Wrangler modelinin yeni nesli gün ışığına çıktı. Bugüne kadar üretilen en yetenekli SUV unvanına sahip Wrangler, ilk kez 29 Kasım'da Los Angeles Auto Show'da maceraseverlerin karşısına çıkacak.

Mitsubishi 5'lik oldu

Mitsubishi Eclipse Cross , Euro NCAP testlerinde yetişkin korumasında yüzde 97, yaya korumasında ise yüzde 80 oranındaki başarılı performansı ile 5 yıldıza layık görüldü.

Avec Car Rentals büyüyor

Günlük Araç Kiralama sektöründe emin adımlarla ilerleyen Avec Car Rentals ofis sayısını Ankara Esenboğa Havalimanı ile dokuza çıkardı. 2017 Haziran ayında Günlük Araç Kiralama sektörüne giren Avec Car Rentals son olarak açmış olduğu yeni yatırımı Ankara Esenboğa Havalimanı ofisi ve mevcut İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminali, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Bodrum Havalimanı, Balıkesir Edremit Havalimanı, Avek Otomotiv Tekstilkent, Avek Otomotiv Ümraniye ve Avek Otomotiv Çanakkale'deki mevcut ofisleri ofisleri ile birlikte toplam 9 noktada müşterilerinin ihtiyaçlarını keyifli sürüşlere dönüştürmeyi ilke olarak benimsemiştir.

Tek tıkla otomobilini bul

Yeni bir otomobil almak için bayi bayi gezerek ya da web sitelerinde saatlerce karşılaştırma yaparak zaman harcamak istemeyenler için Cardata yeni bir uygulama geliştirdi. 0 km araçların fiyatlarını ve donanım özelliklerini anında karşılaştırarak "en uygun" çözümü sunan Cardata ile otomobil için karar vermek artık tek tıkla birkaç saniye sürecek. Cardata Türkiye A.Ş. Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, "0 km Araç Fiyatları ve "Araç Karşılaştırma" uygulamalarını yaklaşık 1 ay gibi kısa bir sürede de varolan Cardata mobil platformunun üzerine ekledik. Ayrıca modülümüzü tamamıyla tüketiciye açtık ve ücretsiz hale getirdik" dedi.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan