Dolar (USD)
32.20
Euro (EUR)
34.62
Gram Altın
2435.81
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kız oyunları

Kız oyunları
23 May 2017 20:49:00

Kız oyunları, yakından takip edilen ve çok sevilen oyunlar arasındadır. Bu oyunlar pek çok kız çocuğunun oynamaktan vazgeçemediği şeylerden biridir. Çünkü oldukça eğlenceli içerikler içerirken, onların hayal dünyasındaki her şeyi yapmasına imkan tanır. Böylelikle çocukların sahip olduğu yaratıcılık düzeyinin daha çok artmasına yardımcı olur. Bu yüzden bu tarz oyunlar çocukların gelişimine yönelik gerekli olacaktır. Bu oyunları çocuklarınızın iyi zaman geçirmesi için onlara açabilir ve onlar için faydalı bir şey yapmış olabilirsiniz.

Kız Oyunları Seçenekleri:

Sitemiz üzerinde her türden kız oyununu görmeniz mümkündür. Bunlara ulaşmak için sadece solda yer alan menüyü kullanmanız gerekir. Buradan qiz oyunları kategorisine girerek oynanabilecek oyun çeşitlerini görebilirsiniz. Sinema dünyasından, çizgi dizi karakterlerine, moda dünyasından, masal karakterlerine kadar pek çok oyun kahramanı burada sizleri bekliyor olacak. Yapmanız gereken tek şey, oyunun üzerine fareyle tıklayarak oyunu başlatmaktır. Açılan yeni pencereden oyuna başla seçeneğini görebilirsiniz. Buraya da tıklayarak oyunların anında açılmasını sağlayabilirsiniz. Bu oyunlarda pek çok görev vardır. Kızların en güzel şekilde partiye katılmalarını sağlamalı, bebek bakım işini en iyi şekilde gerçekleştirmelisiniz. Aynı zamanda gerçek bakımın zorluklarıyla uğraşmalı, iyi bir makyaj için işlemleri başlatmalısınız. Yani bu dünyada akla gelebilecek her türden eğlence bir tık uzağınızdadır. Bunlara ulaşmak ve oynamakta son derece basit bir şekilde başlayacaktır.

Prenses Oyunları:

Prenses oyuncakları, kız çocuklarının en çok istediği oyuncak çeşitlerinden biridir. Bu oyuncaklar kız çocuklarının hayal dünyalarına da doğrudan etki edecektir. Masal karakterleri arasında en çok hayranlık duyulan karakterleri, buradan oynayabilirsiniz. Bunlar arasında cindirella gibi prensesler yer alırken, ayrıca prenses makyajı gibi oyunları da burada görmeniz mümkün olacaktır. Öte yandan internet dünyasının en çok beğenilen karakterlerini de yine buradan oynamaya başlamanız kolay olacaktır. Elisa karakteri onlardan sadece biridir. Bu çok sevilen karakterin her türden macerasını yalnızca sitemiz üzerinde bulabilirsiniz. Elisa makyajı, elisa challenge macerası, elisa cilt bakımı gibi oyunlar burada sizleri bekliyor olacak. Bunları başlatmak için her zaman olduğu gibi, yalnızca play tuşuna basmanız gerekir.

Burger Oyunları:

Burgerci olma oyunları için en doğru adres sitemiz olacaktır. Bu oyunları buradan oynayarak, burger yapma görevinin zevklerini tam olarak yaşayabilirsiniz. Bölümler halinde oynanan bu oyunlarda, diğer bölüme geçmeniz için bir önceki bölümü başarılı bir şekilde tamamlamanız gerekir. Bunun için her bölümde sizlere verilen görevleri yerine getirmelisiniz. Her bölümde belirli olan puanları geçerek bölümleri tamamlamanız mümkün olacaktır. Sitemiz üzerinde mini burger gibi oyunları bulabilir, bu oyun sayesinde bir burger dükkanı sahibi olabilirsiniz. Üstelik oyunu oynamak sadece belirli tuşlar ile mümkün olacaktır. En kaliteli kız oyunlarını rahatça oynayabilir ve bu zevkli dünyadaki yerinizi alabilirsiniz.

Çilek Kız Oyunları:

En popüler karakterlerle dolu olan sitemizde, çilek kız karakteri oyunlarına da rastlayabilirsiniz. Bu oyunların her birinin farklı amaçları bulunur. Dünyada milyonlarca çocuğun hayran olduğu bu oyunları sitemiz üzerinden bir tık ile oynayabilirsiniz. Bu oyunlar arasında çilek kız gelinlik tasarımı, turta yapımı, bakım zamanı, iyi uykular gibi oyunları görebilirsiniz. Bu çok sevilen kız oyunu seçeneklerini sadece sitemiz üzerinden oynayabilirsiniz. Hiçbir yerde bulunmayan oyunları bünyesinde bulunduran sitemiz, bunların arasına her geçen gün yenilerini eklemeye devam etmektedir. Sizlere her daim en eğlencelilerini sunan sitemizden, dora oyunları gibi oyunları da oynayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey sitemiz üzerinde kısaca bir arama başlatmaktır.