Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2391.53
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon ne zaman start alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu için heyecan dorukta.... Efsane dizi bu sezon hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili bomba detaylar haberimizin içinde...
Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak
19 Eylül 2016 16:51:00
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon ne zaman start alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu için heyecan dorukta.... Efsane dizi bu sezon hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili bomba detaylar haberimizin içinde...

Birçok kişi şimdilerde Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını merak ediyor. Pana Film "Değerli izleyicilerimiz, yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız." şeklinde açıklamada bulundu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı merak konusu oldu. Yeni kanal ile ilgili kulislerde dolaşan iddialara göre dizinin yeni sezonda Show TV ekranlarından olacağı iddia edildi. Pana Film bu konuya dair henüz bir açıklamada bulunmadı. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde Polat ve ekibi Tapınakçılardan ve Yüce Konsey'den intikam almak için harekete geçti. Polat ve Cahit yaptığı büyük bir planla Ariel'i ele geçirdi. Ariel'in sorgusundan elde edilen sonuçlarla Polat Algis'e ulaşıp Yüce Konsey toplantısına katılmak için önemli bir hamle yaptı.

KURTLAR VADİSİ PUSU HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu 13 yıldır zirveyi hiç bırakmadı. Dizilerin yeni sezonları yaklaşırken Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı henüz kesinleşmedi. Medya kulislerinde dizinin yeni sezonda Show TV ya da Star TV ekranlarında yayınlanacağı söyleniyor.

KANAL D SÖYLENTİLERİNE RESMİ AÇIKLAMA

Geçtiğimiz haftalarda Pana Film'in resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı merak edildi.

Pana Film "Değerli izleyicilerimiz, yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız." şeklinde açıklamada bulundu. Böylece Vadi'nin Kanal D'de yayınlanmayacağı kesinleşti. Pana Film'in yaptığı açıklamanın ardından Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalıyla ilgili kulislerde birçok söylenti ortaya çıktı. Yapım şirketinin açıklamasının ardından Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı merak konusu oldu. Yeni kanal ile ilgili kulislerde dolaşan iddialara göre dizinin yeni sezonda Show TV ekranlarından olacağı iddia edildi. Pana Film bu konuya dair henüz bir açıklamada bulunmadı.

Bugüne kadar sırasıyla Show TV, Kanal D, Star TV, TNT gibi kanallarda izleyici karşısına çıkan dizinin yeni kanalıyla ilgili şimdiden söylentiler ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. Fakat Pana Film'den konuyla ilgili açıklama gelir gelmez sizinle paylaşacağız. Dizinin kanalının yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN KONUSU NEDİR?

Kurtlar Vadisi Pusu işadamı Çağrı Toros'a yapılan suikastla başlıyor. Olayı bir terör örgütü üstlenmiş ve eylemin tetikçileri yakalanmıştır.

Ancak Polat Alemdar, suikastın arkasında açıklananlardan başka nedenler ve güçler olduğuna inanmaktadır. Öncekiler gibi bu davanın da gerçek failler bulunmadan kapanmamasını ister. Artık faili meçhuller, sebep ve sonuçlarıyla, çağın en önemli silahı olan para üzerinden takip edilecektir.

Adım adım delillere ulaşmaya başlayan Polat, Toros Ailesiiyle doğrudan temas kurmaya çalışır. Benzer eylemlerde uygulanan stratejilerin tekrarlanacağı beklenirken, kötü bir sürprizle karşılaşılır.

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARI VE YAPIMCISI

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü),Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye),Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı),İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln),Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade),Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca),Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif),Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Yapımcı : Pana Film Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı

Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Hacıosmanoğlu

Senaryo Danışmanı: Öktem Başol