Dolar (USD)
32.41
Euro (EUR)
34.72
Gram Altın
2433.19
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu'da tarih belli oldu

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayor... Nefeslerin tutularak izlendiği Kurtlar Vadidi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili tüm detaylar haberimizde...
Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu'da tarih belli oldu
28 Eylül 2016 21:43:00
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayor... Nefeslerin tutularak izlendiği Kurtlar Vadidi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında yayınlanan fenomen dizinin bu yıl da Kanal D ekranında sevenleri ile buluşması bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ilk bölümüyle ekim ayının ilk haftasında ekrana geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'dan flaş transfer. Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, geçtiğimiz yıllarda Arka Sokaklar'da rol alan Uğur Pektaş'ı dizinin kadrosuna kattı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da şampiyon olduktan sonra ünlenen Uğur Pektaş, 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Murat Komiser' karakterine hayat vermişti. 2008 yılında Gamze Özçelik'le hayatını birleştiren Pektaş, yeni sezonda 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna dahil oldu.

Yakışıklı oyuncunun, Gürkan Uygun'un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamayan 'Memati'nin tahtına kurulacağı konuşuluyor.

Dizide 'Polat Alemdar'ın en has adamlarından biri olacağı öğrenilen Pektaş'ın, diziye nasıl bir renk katacağı şimdiden merak konusu oldu.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin sezon finalinde konsey üyelerinin hepsinin hayatına son veren Polat alemdar yeni sezonada bu hızla başlayacağı dedikodular arasında yer almaktadır, Ayrıca konseyin gizli bölmesi olan yeride imha ettiren Polat Alemdar düşmanlarını birbir ortadan kaldırmaya devam edecektir.

Polat Alemdar, küresel güçler ve hanedanlarına karşı verdiği zorlu mücadelede artık bir yolun daha sonuna gelmiştir. Karun önderliğindeki Büyük Konsey Toplantısı yapılacaktır ve Gölge'nin kaderi bu toplantıya bağlıdır.

Diğer yandan Safiye ve Cahit'in düğünü de bu toplantı ile aynı tarihe denk gelir. Karun, armageddon timini kullanarak Polat'a bir tuzak kurar. Armageddon timinin yeni komutanı olarak tayin ettiği Gölge ve Ariel de bu tuzağın bir parçasıdır. Kuzuzade Ailesi'nin büyük düğümü Fehmi'nin Zeynep'le evlenmek üzere çıktıkları tekne yolculuğunda çözülür. Yusuf ve Zeynep'le ilgili büyük sırrı öğrenen Fehmi'nin ailesiyle çıktığı tekne yolculuğundaki asıl amacı belli olur.

Gölge'nin de katılımıyla Yüce Konsey toplanır ve Gölge'yle ilgili son karar verilir. Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı'na karşı nasıl bir hamle yapmayı planlıyor? Fehmi, Yusuf, Kenan ve Zeynep'i tekne yolcuğunda bekleyen sürpriz son ne olacak?

Polat Alemdar, sevdiklerini ve dostlarını toprağa gönderen Gölge'den intikamını almayı başarabilecek mi?