Dolar (USD)
32.20
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kurtlar Vadisi Vatan'a büyük ilgi

Milyonların izlemek için nefeslerini tuttuğu "Kurtlar Vadisi Vatan" ın galası gerçekleşti. Aksiyonuyla temposu bir an bile düşmeyen film, vizyon tarihi için gün sayıyor.
Kurtlar Vadisi Vatan'a büyük ilgi
28 Eylül 2017 10:25:00
Milyonların izlemek için nefeslerini tuttuğu "Kurtlar Vadisi Vatan" ın galası gerçekleşti. Aksiyonuyla temposu bir an bile düşmeyen film, vizyon tarihi için gün sayıyor.

Sinema izleyicisinin merakla beklediği "Kurtlar Vadisi Vatan" filminin galası yapıldı. Davetliler gala alanına saatler öncesinden akın etti. Aksiyonuyla nefes kesen film dakikalarca alkışlandı. Film gösteriminin ardından başta Necati Şaşmaz, filmin yönetmeni Serdar Akar ve filmin oyuncuları uzun süre tebrikleri kabul etti. Necati Şaşmaz, filmin yönetmeni Serdar Akar, filmin müziklerine imza atan Gökhan Kırdar ve oyuncular Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Nezih Işıtan, Ertuğrul Şakar, Yücel Erten ve Zümre Öztürk film gösteriminin hemen öncesinde basınla buluştu.

Her şey Vatan için

Filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi Vatan" filmiyle tekrar karşınızda olduk. Bu vatan toprağında doğan herkes asker olarak doğuyor. Ben askere gittiğimde bana şu cümleyi öğrettiler: "Her şey Vatan için!"Tüm şehitlerimize rahmet olsun diliyorum, dua ediyorum. Bu filmi de şehit yakınlarına şehitlerimize gazilerimize ve onların yakınlarına, tüm şehit annelerine ve dahi kendi anneme atfediyorum, saygılar sunuyorum, teşekkür ediyorum" dedi.

Dünya standartlarında bir aksiyon

Necati Şaşmaz, filmin sadece dizi izleyicisi için değil, tüm sinemaseverleri mutlu edecek, bir aksiyon filmi olduğunu belirtti. Film, 29 Eylül Cuma günü hem Türkiye'de hem Avrupa'da vizyona girecek. Ekip, İstanbul'un ardından Berlin, Köln ve Amsterdam'da seyirciyle buluşacak. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, Türkiye'nin sınırında yaşanan hareketliliği ve darbenin perde arkasını anlatan film, Polat Alemdar ve arkadaşlarının heyecan dolu macerasını 105 dakikalık bir aksiyon ile beyazperdeye taşıyor.

TDV kurban