Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Manyetik Kirpiğin Faydaları, Manyetik Kirpik Kullananlar

Manyetik Kirpiğin Faydaları, Manyetik Kirpik Kullananlar
28 Ekim 2017 14:11:00

Manyetik kirpik son dönemlerde kadınların ilgi ile yöneldiği bir üründür. Kadınlar genellikle her durumda güzel görünmek ister. Bunun için de pek çok yönden kendilerine yönelirler. Kendilerini daha güzel gösterecek ürünleri tercih ederler. Bunların başında da giyim ve makyaj ürünleri gelir. Kadınlar kıyafet seçerken kendilerini yansıtan ürünleri tercih eder. Aynı tercih makyaj sırasında da seçilen ürünlerde de oluşur. Kimi kadınlar kendi tarzını yansıtan sert makyajlardan hoşlanırken; kimi kadınlar da soft makyajdan yana şansını kullanır.Soft makyajda yeni nesil ürün manyetik kirpik zamanı ülkemizde de başladı.

Makyajın türü kadınlardan kadınlara değişse de gözlerin etkisi her zaman aynı kalır. Kadınların öncelikli olarak istediği durum etkileyici gözlere sahip olmaktır. Çünkü gözlerdeki etkileyicilik bakışlara da yansır. Bu nedenle de ister ağır makyajda isterseniz de soft makyajlarda kadınlar gözlerini ön plana çıkararak etkileyici bakışlara ulaşmak ister. Bunun için de kadınların öncelikli olarak kullandıkları ürün takma kirpiklerdir.

Manyetik Kirpik

Manyetik kirpik, kadınların takma kirpik türleri içerisinde en fazla tercih ettikleri bir üründür. Bu açıdan da kullanım kolaylığı noktasında oldukça tercih edilir. Sizin istediğiniz takma kirpik konusunda her durum manyetik kirpikte mevcuttur.

Manyetik kirpik kullanımı sırasında herkesin sevdiği kolaylık sağlamasıdır. Manyetik alanı sayesinde kirpiği takmak oldukça kolaydır. Çünkü üst tarafa yerleştirilen kirpiğin ilk parçasında manyetik bir özellik sön konusudur. İkinci parça da bu manyetik özellik nedeni ile hemen etki gösterir. Bu sayede gün boyu hiçbir şekilde yer değiştirip kişileri rahatsız etmeyen kirpiklere ulaşma olanağı elde edersiniz.Manyetik kirpik çeşitleri 4 ayrı üründen oluşur. Az yoğundan ultra yoğuna kadar.

Manyetik kirpik oldukça uzun süre kullanılır yapısı ile diğer kirpiklerden ayrılır. Çünkü pek çok takma kirpik, kirpiklere yapışan bir ürün şeklindedir. Genellikle ilk kullanımdan sonra da bu yapışkan özelliği ortadan kaybolur. Ürünleri oldukça etkili bir şekilde uzun süre kullanmak isteyen kadınlar yapışkanlı takma kirpikleri tercih etmez. Bu nokta da kadınlar için özel olarak üretilmiş manyetik kirpikler piyasaya sürülür. Manyetik kirpik sayesinde uzun süre aynı kirpiği ilk günkü etkide kullanabilirsiniz. 300 kullanıma izin veren manyetik kirpik kadınların da ilgisini çeker. Bu nedenle de manyetik kirpikler sürekli artan bir kullanım durumuna sahiptir.

Manyetik Kirpiğin Özellikleri

ManyeticLashipeksi bir dokuya sahiptir. Bu nedenle de uzun süre boyunca doğal bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Bazı takma kirpikler kadınlarda son derece yapay bir görüntü oluşturur. Ancak manyetik kirpikler bu şekilde bir kirpiğin oluşmasına izin vermez. İpeksi dokusu ile gerçek kirpikten ayırt edilemez bir hale dönüşür. Bu mıknatıslı manyetik kirpik fiyatı hakkında bilgi edinmek isterseniz tanesi 39-59 lira fiyat aralığında satılmaktadır.

Takma kirpikler sürekli olarak kullanılmasına rağmen; manyetik etkisini kaybetmez. Bu açıdan da tercih edilme durumu sürekli artar. Çünkü bir ürün ne kadar uzun süre ilk günkü kullanıma sahipse; kadınlar tarafından tercih edilir. Manyetik kirpikler de bu açıdan oldukça fazla tercih edilir.