Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.67
Gram Altın
2397.45
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Medyaya büyük operasyon olacak

Akşam'ın Yayın Yönetmeninden iddia: Medyaya büyük operasyon olacak
Medyaya büyük operasyon olacak
01 Aralık 2016 16:00:00
Akşam'ın Yayın Yönetmeninden iddia: Medyaya büyük operasyon olacak

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Doğan Holding Ankara Sorumlusu Barbaros Muratoğlu'nun darbe soruşturması kapsamında gözaltına alınması sonrası yaptığı açıklamada, "Savcılığın 30 günlük gözaltı talebi var. İşin gerçekten çok büyümesi ihtimal dahilinde. Bir de FETÖ'nün medya ayağı operasyonu var ki, bu konuda çok ciddi bilgilerim var. Bu medya operasyonu daha da genişleyecek" dedi.

Akşam'da yer alan habere göre; Kelkitlioğlu, "Barbaros Muratoğlu şu anda gözaltına alındı. Savcılığın 30 günlük gözaltı talebi var. İşin gerçekten çok büyümesi ihtimal dahilinde. Bir de FETÖ'nün medya ayağı operasyonu var ki, bu konuda çok ciddi bilgilerim var. Bu medya operasyonu daha da genişleyecek. Çok daha yukarıdaki isimlere gidebilir düşüncesindeyim." dedi.

"Soruşturma şu an Doğan Grubu üzerinden sürüyor, burada da Muratoğlu'nun verdiği bilgiler çerçevesinde genişleyecek" diyen Kelkitoğlu, "Barbaros Muratoğlu, Doğan'ın ilişkilerini yürüten, yargıdaki FETÖ'cülerle ilişkisi olan kişi. Bu yüzden bu operasyon da giderek genişleyecek" iddiasında bulundu.