Dolar (USD)
32.40
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2403.35
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

MHP''li yönetici Erdoğan ve AK Parti''ye hakaret etti!

Çanakkale İl Genel Meclisi MHP Grupbaşkanvekili Recep Cahit Özer sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''a ağır hakaretlerde bulundu.
MHP''li yönetici Erdoğan ve AK Parti''ye hakaret etti!
13 Temmuz 2016 12:16:00
Çanakkale İl Genel Meclisi MHP Grupbaşkanvekili Recep Cahit Özer sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''a ağır hakaretlerde bulundu.

MHP'li Özer sosyal paylaşım sitesi üzerinden 'Açık arttırma yoluyla çok nadir bulunan yabancı menşeyli bu şarap satışa sunulmuştur. Kredi Kartı geçmez. Keş ,yani nakit çalışıyoruz. Tekliflerinizi yazabilirsiniz. Alt limit 100 dolar' yazarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzerine montaj edildiği bir içkiyi sosyal medyada Erdoğan'ı hedef alarak paylaşması büyük tepki topladı.

Özer gelen tepkiler üzerine ise hakaretlerinin dozaşını daha da yükseltti. AK Partilileri 'Sapıklar' diyerek hedef alan Özer 'Ulan ağzımı bozmayayım diyorum,kendi halime bırakmıyorlar... Okullardan ;içinde ATATÜRK geçiyor diye andımız'ı kaldırdınız . 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sözüne düşmanlığa başladınız. Oslo'da PKK ile görüştünüz. Haburdan teröristleri resmi kıyafetleriyle içeri aldınız. Dolmabahçe'de gülücüklerle fotoğraf vererek Öcalan'ın şartlarını imzaladınız. PYD nin lideri salim Müslim'le defalarca görüştünüz. Diyarbakır'da Barzaniyle kolkola 'mehri mehri ' türküsünü Gözyaşı dökerek birlikte söylediniz. Analar ağlamasın dediniz memleketi kan Gölü'ne döndürdünüz . Hertürlü hırsızlığı yaptınız. Şimdi paralel Haşhaşi dediklerinizle 10 yıl kolkola yürüdünüz. Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran Atatürk'e ayyaş dediniz. Türk Milletinin genlerini bozdunuz. Hertürlü sapıklığı korudunuz, sümen altı ettiniz. Bir şarap şişesine takıldınız. Alın sizin olsun. Ister kırın Ister gizli gizli için Ister üstüne oturun sapıklar' şeklinde apaylaşımlarda bulundu.

'Çukurluk ve Seviyesizlik...Gereken yapılsın'

Gazetemizi arayarak konuyla alakalı düşüncelerini paylaşan bir çok AK Partili ve Erdoğan hayranı vatandaş 'Özer'in açıklaması çukurluk ve seviyesizlik..Cumhurbaşkanına alenen hakaret eden bu şahıs MHP'ye de yakışmıyor. Gereği yapılsın' şekilnde konuştular.