Dolar (USD)
32.40
Euro (EUR)
34.72
Gram Altın
2434.63
BIST 100
10058.21
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Milat Ailesi iftarda buluştu!

Milat ve Yenisöz ailesi, 8. kez düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi. Genel Yayın Yönetmenimiz Ali Adakoğlu, dostlarla bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirtirken, Medya Grup Başkanımız Ahmet Zeki Gayberi ise, “Milat bir duruştur” dedi.
Milat Ailesi iftarda buluştu!
25 May 2019 00:02:00
Milat ve Yenisöz ailesi, 8. kez düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi. Genel Yayın Yönetmenimiz Ali Adakoğlu, dostlarla bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirtirken, Medya Grup Başkanımız Ahmet Zeki Gayberi ise, “Milat bir duruştur” dedi.

Gülden AĞ

Milat ve Yenisöz ailesi, 8. kez düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi. Ertuğrul Gazi Parkı Osmanlı Konağı’nda gerçekleştirilen iftar programına Genel Yayın Yönetmenimiz Ali Adakoğlu, Medya Grup Başkanımız Ahmet Zeki Gayberi, Genel Yayın Koordinatörümüz Serdar Arseven, Ankara Temsilcimiz Bayram Zilan ve Milat ve Yenisöz yazarları katıldı.

Yayın Yönetmenimiz Adakoğlu, iftar sofralarının en güzel tarafının dostlarla bir arada olmak olduğunu belirterek, “Eski Babıali döneminde olduğu gibi dizinin dibinin yetişme dönemi maalesef yok. Ancak iftar veya düğün cenaze gibi organizasyonlarda bir araya gelebiliyoruz” dedi. Misafirlere teşekkür ederek konuşmalarını sonlandıran Adakoğlu, “Geldiğiniz için hepinize ayrı teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık” şeklinde konuştu.

Temiz bir dil kullandık

Milat Gazetesi’nin entelektüel ve radikal kaygılar ile yaşamaktan ziyade bir duruş sergilediğini belirten Ahmet Zeki Gayberi, “Milat bir duruştur. Kurulduğu günden bu yana biz entelektüel kaygılar veya başka radikal kaygılar yaşamaktan ziyade duruş sergilemek ve temiz bir dil kullanmak istedik. Elimizden geldiğince habere, her gelişmeye kendi yorumumuzu katarak okurlarımıza bir şeyler sunmak istiyoruz. Bu çabamıza verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Entelektüel boşluğu tamamlıyoruz

Yayın Koordinatörümüz Serdar Arseven, içinde bulunduğumuz dönemin çetin olduğunu belirterek, “Aslında geçtiğimiz süreç, geçen 10 -15 yıldan çok daha çetin olacak bunu görüyoruz. İnşallah her zorlukta bir kolaylık vardır. Bu zorlukları aştığımız zaman bir başka noktaya gelecek inşallah” dedi. 3,5 yıldır Milat ailesi içinde olduğunu vurgulayan Arseven, Milat gazetesinin entelektüel bir gazete olarak kabul edildiğini ve bundan gurur duyduğunu ifade etti.

Şu anda ismi büyük gazetelerin etkinliğinin son derece küçük olduğunu ifade eden Arsever, “Milat Gazetesi, gazete satma problemi olmayan bir gazetedir ki bu şartlarda Milat Gazetesi belirli bir tabanı tutmuş durumda. Gerçekten skala olarak bulunduğu katman olarak entelektüel bir gazete. İslami kesimdeki entelektüel boşluğu önemli ölçüde tamamlıyor” dedi.

Aynı gemideyiz

Ankara temsilcimiz Bayram Zilan teşekkür ederek başladığı konuşmasında aynı gemide olduğumuzun altını çizerek; “Milat'ta oluşumuzun önemli bir sebebi var biz aynı gemide olduğumuzu düşünüyoruz. Aynı dava insanı olduğumuzu düşünüyoruz. Aynı gönül coğrafyasında dünyayı inşa ettiğimizi düşünüyoruz. Dolayısı ile bizim için Milat’ta olmak aynı zamanda bir davaya hizmet anlamına geliyor. Böyle bir tarafı da var. Bu tarafının da altını çizmek gerekiyor” dedi.

İnsanın kendi gönül dünyasına uygun bir yerde alın teri dökmesinin kıymetini vurgulayan Zilan, “İnsanın kendi gönül dünyasına uygun bir yerde alın teri dökmekte bambaşka bir lezzet veriyor. Bu açıdan da Milat'ı değerli buluyorum. Bulunduğumuz yerin kıymetinin bilinmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ