Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2398.26
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Milat kirli planı aylar önce duyurmuştu! PKK BM'de temsil edilecek!

Milat'ın aylar öncesinden duyurduğu "PKK BM'de temsil edilecek" haberini Takvim Gazetesi Yazarı Ergün Diler aynı şekilde köşesine taşıdı. Diler PKK'nın Suriye'de YPG üzerinden kurulacak bir federasyon meclisi üzerinden BM'de temsil edileceğini yazdı.
Milat kirli planı aylar önce duyurmuştu! PKK BM'de temsil edilecek!
14 Temmuz 2016 11:03:00
Milat'ın aylar öncesinden duyurduğu "PKK BM'de temsil edilecek" haberini Takvim Gazetesi Yazarı Ergün Diler aynı şekilde köşesine taşıdı. Diler PKK'nın Suriye'de YPG üzerinden kurulacak bir federasyon meclisi üzerinden BM'de temsil edileceğini yazdı.
ENES BABACAN / İSTANBUL
Takvim Gazetesi Yazarı Ergün Diler 14 Temmuz 2016, Perşembe günü köşesinde "Yeni yapılanma" başlığı altına kale aldığı yazısının "Amerika, PKK ve YPG sorununu neden kaşıyor ve yaşatıyor?" sorusuyla başlayan bölümde Milat Gazetesi olarak 30 Mayıs 2016'da "PKK BM'de temsil edilecek" başlığı altında yayınladığımız haberin konusunu işledi.
Milat kirli planı aylar önce duyurmuştu!
30 Mayıs 2016'da Kürt Siyasetçi Galip İlhaner'in muhabirimiz Enes Babacan'a yaptığı açıklamalar haberleştirilerek "PKK BM'de temsil edilecek!" başlığı ile yayınlanmıştı. Kürt Siyasetçi Galip İlhaner, "PKK'nın Suriye'de sözde "devlet" özde ise Siyonizm hizmetkarı olacak yapıyı kurabilmesi için uluslararası meşruiyete ihtiyacı var. Arz-ı mevud'a ulaşmak isteyen büyük şeytan, 'DAİŞ'i yenen güç' olarak PKK'yı ağır silahlarla donatıp uluslararası 'meşruiyet' sağlama hesabında. Bunu da PKK'yı, BM'de temsil edilir hale de getirerek yapacaklar" şeklinde konuşmuştu. İlhaner'in açıklamaları ve istihbarat kaynaklarından edinilen bilgilerden oluşturulan haberimizde ABD'nin PKK'yı YPG üzerinden kurulacak paravan bir meclis sayesinde BM'de temsil edileceğine dikkat çekmiştik. Bütün bu planları bozabilecek yegane güç olarak ise Türkiye Cumhuriyeti devletinden başkası olmadığını vurgulamıştık.
PKK BM'de temsil edilecek!
Takvim Gazetesi Yazarı Ergün Diler 14 Temmuz 2016, Perşembe günü köşesinde haberimizde aylar önce işlediğimiz konuyu "Amerika, PKK ve YPG sorununu neden kaşıyor ve yaşatıyor? KK'ya destek veren CIA, MI6'nın dışındaki istihbarat örgütleri de geri çekilmeye başladı. Ancak yeni tehlike YPG olacak. PKK'nın adı değişecek, saldırılar YPG üzerinden olacak. Suriye'nin kuzeyinde kurulacak bir yeni federasyonun askerleri YPG olacak. Başta ABD olmak üzere İngiltere, Almanya ve Fransa bu federasyonu tanıyacak. YPG sizin için terörist olsa da diğer ülkeler için ordu kabul edilecek. Birleşmiş Milletler de YPG'yi ordu olarak kabul edecek.
-Daha neler!
Dahası da var!
-Nedir?
Burada asıl sorun Barzani. Çünkü Suriye'nin kuzeyindeki bir federasyon, Barzani'yi hedef alacak. Barzani'den sonra gelecek kişi ile yola devam edilecek. 2017 sonu gibi Barzani görevinde kalamayacak. Barzani de bunun farkında. Suriye'nin kuzeyi sizin için büyük bir problem değil. Ancak Barzani'nin gidişi, Türkiye'nin Kuzey Irak'tan atılması anlamına gelecek. Bu olursa sizin için büyük sorun!.." şeklinde köşesine taşıdı.
AYLAR ÖNCESİNDE DUYURDUĞUMUZ HABERİMİZ İÇİN TIKLA!