Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2486.55
BIST 100
9524.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Milat'a bir ödül daha...

Milat Gazetesi, Azerbaycan'ın işgal altındaki Karabağ'ı kurtardığı vatan savaşında ortaya koyduğu habercilik ile ödüle layık görüldü.
Milat'a bir ödül daha...
21 Aralık 2021 11:11:12
Milat Gazetesi, Azerbaycan'ın işgal altındaki Karabağ'ı kurtardığı vatan savaşında ortaya koyduğu habercilik ile ödüle layık görüldü.

Azerbaycan’ın 44 gün süren Karabağ Savaşındaki doğru haberciliği ile dünya kamuoyunun bilgilendirilmesine katkı sunması sebebiyle ödüle layık görülen Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Neşat Gündoğdu “Bu ödülü tüm Milat çalışanları adına alıyorum.” dedi.

“Azerbaycan Türkiye bağları daha da güçlenmeli”

Azerbaycan merkezli faaliyetlerde bulunan Toplumsal Siyasi Süreçler Uluslararası Araştırmalar Merkezi (İSBAM) ile AnkaDer'in ortaklaşa düzenledikleri ödül töreninde, 44 günlük Karabağ Savaşı’nda Azerbaycanın haklı davasını tüm dünya kamuoyuna duyuran gazeteciler ödüllendirildi.

Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Neşat Gündoğdu’nun da ödül aldığı törende açılış konuşması yapan İSBAM Başkanı Samir Adigözelli, Zafer Medya Ödülüne layık görülen gazetecileri tebrik ederek Azerbaycan Türkiye arasında mevcut olan enformasyon bağlantılarının bundan sonra daha gelişmesi gerektiğine dikkat çekti.

“Turan’a bir adım daha yaklaşıldı”

Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçiliği Birinci Katibi Aygün Gocayeva kırk dört günlük savaşta Azerbaycan'ın haklı davasına destek veren Türkiyeli gazetecilere verilen ödüllerin önemine değinerek ödülü takdim eden İSBAM ekibine teşekkür etti.

Ankara Temsilcimiz Neşat Gündoğdu, ödülünü İSBAM Başkanı Samir Adigözelli’nin elinden alarak, “Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ilişkilerin yıkılmazlığı bir kez daha tescil edildi. Atılan bu adımla Turan’a bir adım daha yaklaşıldı.” ifadelerini kullandı.

Ödül alan diğer isimler şöyle; Serdar Akyol, İsmail Cingöz, Rana İslam Değirmenci, Namika Batın, Betül Usta, İbrahim Gökdemir, İsmet Taş, Muhammet Kutlu, Kıymet Sezer, Aydın Tufan Çetin Altan, Selçuk Böke, Ecem Toplar, Beyazıt Cebeci.