Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den Ramazan Bayramı mesajı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bayramların toplumu bir arada tutan değerlerin başında geldiğini bildirerek, "Binlerce yıldır bu milli ve manevi değerlerle yoğrulan asil milletimiz, sahip olduğu değerlerin kendisine kazandırdığı ruhla tarihe damga vurmuştur." ifadelerini kullandı.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den Ramazan Bayramı mesajı
09 Nisan 2024 12:27:05
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bayramların toplumu bir arada tutan değerlerin başında geldiğini bildirerek, "Binlerce yıldır bu milli ve manevi değerlerle yoğrulan asil milletimiz, sahip olduğu değerlerin kendisine kazandırdığı ruhla tarihe damga vurmuştur." ifadelerini kullandı.

Bakan Yaşar Güler, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, toplumsal bağların güçlendiği, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştiği bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Tüm Bakanlık ailesinin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Güler, bayramların toplumu bir arada tutan, bizi biz yapan en önemli kültürel değerlerin başında geldiğini bildirerek, "Binlerce yıldır bu milli ve manevi değerlerle yoğrulan asil milletimiz, sahip olduğu değerlerin kendisine kazandırdığı ruhla tarihe damga vurmuştur. Milli kimliğimizi ve karakterimizi oluşturan bu kıymetli mirası koruyarak gelecek nesillere aktarmak, hepimizin en önemli vazifelerinden biridir." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığının tüm mensuplarının bu bilinçle, değerlerin korunması ve nice bayramların huzur içerisinde yaşanabilmesi için her türlü gayreti gösterdiğini vurgulayan Güler, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ülkemizin ve asil milletimizin güvenliğini sağlamak için hudutlarımızın emniyetinden terörle mücadeleye, mavi ve gök vatanımızdaki hak ve menfaatlerimizin korunmasından uluslararası barış ve istikrarın desteklenmesine, geniş kapsamlı tatbikatların icrasından yerli ve milli savunma sanayimizin geliştirilmesine kadar son bir asrın en yoğun ve en etkin faaliyetlerini büyük bir başarıyla icra etmektedir."

- "Kahraman silah ve mesai arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum"

Cumhuriyet'in ikinci asrında, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, daha büyük, daha güçlü bir Türkiye ve Türk Silahlı Kuvvetleri için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini bildiren Güler, "Bu sarsılmaz irade ile görev ve sorumluluklarını yerine getiren, ülkemizin ve asil milletimizin hak ve menfaatleri için fedakarca görev yapan siz kahraman silah ve mesai arkadaşlarımın gözlerinden öpüyor, hepinize sağlık ve esenlik içinde başarılı görevler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Mete Han'dan Sultan Alparslan'a, Fatih Sultan Mehmet'ten Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve bugüne kadarki tüm devlet büyükleri ve komutanlarını saygıyla anan Güler, bayram günlerini, huzur ve güven içinde geçirmedeki en büyük pay sahibi olan şehitleri ve ebediyete irtihal eden gazileri de rahmet ve minnetle yad etti.

Güler, tüm muvazzaf ve emekli personelin, şehit yakınlarının, gazilerin ve güvenlik korucularının aileleriyle birlikte Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, tüm şehit ve gazi ailelerine saygılarını sundu.

Gündem Haberleri

Gündem haberleri, bir ülke, topluluk veya dünya genelinde en fazla ilgiyi ve dikkati çeken olayların, gelişmelerin, politika değişikliklerinin, felaketlerin ve önemli konuların medya ve kamuoyu tarafından takip edilen haberleridir. Bu haberler, genellikle siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel ve bilimsel konuları kapsar ve toplumun günlük yaşamını, kararlarını ve bakış açılarını etkileyebilir. Gündem haberlerinin çeşitliliği oldukça geniştir. Bunlar, siyasi seçimler, hükümet değişiklikleri, ülke içi ve uluslararası ilişkiler, doğal afetler, salgın hastalıklar, ekonomik dalgalanmalar, kültürel etkinlikler, bilimsel keşifler, sanatsal eserler, spor olayları ve daha fazlasını içerebilir. Bu haberler, medyanın yanı sıra internet siteleri, televizyon, radyo ve basılı medya aracılığıyla yayınlanır.

Güncel Gündem Haberleri

Gündem haberleri toplumun bilgilendirilmesi, farkındalığın meydana getirilmesi, kamuoyu oluşturulması ve politika yapıcıların, iş dünyası profesyonellerinin, bilim insanlarının ve diğer ilgililerin stratejik kararlarını etkileyebilir. Medya kuruluşları, bu tür haberleri hızla ve doğru bir şekilde sunmaya çalışırken, kamuoyunun ilgisini çekecek başlıklar ve içerikler oluştururlar. Gündem haberleri, sürekli değişen bir yapıya sahiptir ve medyanın dinamik doğasının bir yansımasıdır. Bu haberler, okuyucuların ve izleyicilerin olayların gelişimine ayak uydurmalarını ve dünya etrafındaki önemli değişiklikleri anlamalarını sağlar. Dolayısı ile gündem haberleri, toplumu güncel olaylar ve önemli gelişmeler hakkında bilgilendirir. İzleyicilere ve okuyuculara olayların, politika değişikliklerinin, doğal afetlerin, salgın hastalıkların, kültürel etkinliklerin ve daha fazlasının ne olduğunu ve nasıl etkilediğini anlama fırsatı sunar.

Sıcak Gündem Haberleri Milat'ta

Toplumun günlük yaşamını etkileyen olayları ele alan gündem haberleri Milatgazetesi.com adresi üzerinden güncel olarak yayımlanır. Ekonomik dalgalanmalar, spor olayları, kültürel etkinlikler ve daha fazlası bu kategoriye dahil edilir ve tüm gelişmeler Milat Gazetesi'nin resmi internet adresinde yer alan gündem haberleri alanı üzerinden takip edilebilir.


VF kat sağ