Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Mudanya için yeni bir başlangıç

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, mahalle, sokak, çarşı, market demeden ilçe halkına vizyon projelerini anlatıyor.
​Mudanya için yeni bir başlangıç
28 Mart 2024 00:11:10
31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, mahalle, sokak, çarşı, market demeden ilçe halkına vizyon projelerini anlatıyor.

Milat Haber

Esnafa ziyaretlerinden Mudanyalıların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Gökhan Dinçer, ilçedeki her sorunla birebir yakından ilgileneceklerinin sözünü verdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı olan Gökhan Dinçer, seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dinçer seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek Mudanya’nın sorunlarını dinliyor. İlçenin sıkıntıları tek tek not alarak 31 Mart sonrası yapılacak işlerle ilgili vizyon projelerini de vatandaşla paylaşıyor. Şehrin sokaklarında yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Dinçer, "Mudanya’mızın sorunlarını ve çözüm önerilerini vatandaşlarımızdan dinledikten sonra projelerimizi anlatmayı sürdürüyoruz. Ulaşımdan otoparka, yeşil alanlardan, eksik spor tesislerine, Pazar yerlerinden ilçenin altyapısına kadar tespit ve çalışmaları yaptık. Mudanya’yı daha yaşanabilir bir hale getirebilmek için vizyon projelerimizi uzman ekiplerimizle hazırladık. Sizin de desteğiniz ile daha yaşanabilir bir Mudanya için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

mudanya-3_f08b745125d92d12d586f94cf16ad52f.jpg

VİZYON PROJELER

Mudanya’da huzur içerisinde birlikte büyük bir aile oluşturacaklarının sözünü veren Dinçer yapacağı işleri şu şekilde sıraladı: “İlçemiz deprem başta olmak üzere afet risklerini barındıran bir yerleşim yerinde. Öncelikle hazırlayacağımız katılımcı ve akademik temelli Afet Master Planı’yla kentsel dönüşüm çalışmalarımızla tüm riskli binaların güvenli hale getirilmesi için ‘Kentsel Dönüşüm ve Afet Müdürlüğü kurup halkımıza birebir ve kaliteli hizmet sunmak için AFAD işbirliği ve Afet Lojistik Deposu kurarak, Gönüllü Arama kurtarma ekipleriyle belediyemizi koordineli çalışacak hale getireceğiz” diye konuştu

mudanya-4_e0cb95bc3734785f08af69d734360f0d.jpg

BİRLİKTE YÖNETİM, BİRLİKTE YÖNETELİM”

Mudanyalı komşuların istek ve talepleri doğrultusunda “Birlikte Yönetim, Birlikte Yönetelim” mottosuyla yola çıktıklarını, belediyenin tüm imkânlarını sadece Mudanya için kullanacaklarını belirten Dinçer: “Kent estetiği kamusal alanlardan başlayarak tüm yapı ve mekanları, tarihi özellikleri ve tabiatıyla hayran duyulacak bir ilçe haline getireceğiz. İlçemizdeki yol, su, elektrik, doğalgaz, peyzaj, çevre ve ulaşım için Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonumuzu geliştireceğiz. Kapalı Pazar alanlarının sayısını artırıp vatandaşımızın ve esnafımızın daha kaliteli hizmet alıp vermesini sağlayacağız. Dijital Belediyecilik ile vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracağız. Mudanya Çevre yolu ile kent merkezindeki trafik yükünü azaltacağız. Ayrıca şehir merkez, köy ve mahallelerdeki yıpranan yolları sıcak asfalt, sathi kaplama ile konforlu hale getireceğiz. Trafik sıkışıklığını ortadan kaldıracak ilçemizin farklı noktalarında yeni otoparklar yapacağız. Ulu çınarlarımızın, evlenecek çiftlerimizin, öğrencilerimiz için özel hizmet ve sosyal alanları, can dostlarımız için modern hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezleri için projelerimiz hazır” ifadelerinde bulundu.

mudanya-8_31d0c8ce6c201672804ada56bf7f3430.jpg

MUDANYAYI DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Kültür-Sanat ve gastronomi anlamında ilçemizi tanıtacak tüm etkinliklerin yurtiçi ve yurtdışında yapacağımız fuarlarla tanıtımını yapacaklarını söyleyen Dinçer, “ Öncelikle İlçe meydanı, Tarihi eser ve değerlerimizi gün yüzüne çıkaracak çalışmalar yapacağız. İnşallah sizin destek ve teveccühünüzle, 1 Nisan sabahından itibaren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ve diğer ilçe belediye başkanlarımızla size layık hizmetler üretmek için tüm gücümüzle çalışacağız.”