Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Nasıl hileli apk indirebilirim?

Nasıl hileli apk indirebilirim?
28 Eylül 2017 11:52:00

Herkes oyun oynamayı sever. Hele ki günümüzde oyun piyasası çok gelişmiş durumda olduğu için her gün yepyeni oyunlarla karşılaşırız. Hemen hemen her türde değişik oyunlar bulmak ve bunları eğlenceli şekilde oynamak mümkün. Ama ne yazık ki bu oyunlar her zaman ücretsiz olmaz. Ve bu da insanlara ya onu oynamaktan vazgeçirir, ya da crack versiyonlarını bulmak için yollar aratır. Ücretsiz apk dosyalarını bulmak kolay değildir, bunun sonucunda oyuncu pes eder ve bu arayıştan vazgeçer. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmayı kimse istemez.

APK DAYI İLE BU SORUNLARDAN KURTULMAK MÜMKÜN!

Daha önce de belirttiğimiz gibi, oyunların ücretsiz apk dosyalarını bulmak her zaman kolay değildir. Sözde bunun için tasarlanmış farklı siteler vardır ama bu sitelerin hemen hepsinin amacı aslında tıklanma sayısından para kazanmaktır, o yüzden gerçek olmayan linklere tıklatarak insanları kandırmaya çalışırlar.

Ama insanları aldatmadan, sözünü tutan en iyi sitelerden biri APK DAYI. Bir 'dayı' tarafından samimi bir dille yazılmış olması ise bir diğer ayrıcalığı; insanlar kendilerini yabancı gibi hissetmiyorlar. Sitede birçok türden oyunların ve uygulamaların ücretsiz apk dosyalarını bulmak mümkün.

Apkdayi.com, binlerce oyunun ücretsiz bilgisayar oyunu indirmesini sağlayan bir oyun blogudur. Favori oyun türünüzdeki tüm şaşırtıcı oyunları keşfetmek ve kontrol etmek için kategoriler sağlamıştır. Siteye göz atmak kolaydır ve anında aradığınız oyunu bulmak için arama kutusunu da kullanabilirsiniz. Karşıdan yüklemek istediğin oyununu her zaman ücretsiz bulacaksınız. Bulamadığınız oyunlarısayfanın sol tarafında yer alan İletişim kısmından site çalışanlarına bldirebilir, ilgilenmeleri için rica edebilirsiniz.

APK DAYI'da NE ÇEŞİT OYUNLARIN APK'leri MEVCUT?

APK Dayı sitesinde hem eski hem yeni oyunları bulmak mümkün. Aksiyon oyunları, Yarış, Savaş, Strateji, Beceri, Macera oyunları gibi birçok oyun kategorisi mevcut.

Herbir oyunun apk dosyası, oyunun uzerine tıklayınca yeni bir pencerede açılıyor.

İndirmek için, apk indir butonuna tıklamak yeterlidir.

Sitede aynı zamanda, oyun içi hileler, hileli apk de mevcut. Clash of Clans, Minecraft Pocket edition gibi birçok meşhur oyunun hileleri bulunuyor. Bunlar, Ana Sayfanın sol kısmında yer alan 'Hileli Oyunlar' kategorisinde yer alıyor.

Bundan ziyade, oyun hakkında tanıtıcı metine, oyun kurallarına, ve oyunun reytingine de sitede rahatlıkla göz tmak mümkün.

Aynı oyunlar gibi, uygulamalar da türlü türlü. Seçilecek uygulama yine ziyaretçiye kalmış. Aşağıdakilerden herhangi biri seçilebilir: Haberleşme, Kişiselleştirme, Duvar Kağıtları gibi kategorilerden, Eğitim, Zil Sesleri, Widgetlar gibi kategorilere kadar pek çok farklı çeşitte uygulama bulmak mümkün.

Uygulamaların da ndirme şekli aynı oyunlarda olduğu gibi apk indir butonundan gerçekleşiyor.

APK DAYI GÜVENİLİR M?

Apkdayi.com eski oyunların tam sürümünü sağlar. Tüm oyun türleri için, indirip oynayacak yüzlerce eski oyun var.

Apk dosyaları site çalışanları tarafından devalarca denenmiş olup sonra siteye yüklenmektedir, o yüzden indirirken bir sıkıntı yaşanmamakta.

Virüs, kötü amaçlı yazılım veya oyun içi reklamlar bulunmamaktadır. Burada bulacağınız tek şey, saatler süren oyun heyecanı.

APKDAYİ.COM

Bütün bu yukarıdaki özellileri kendinde barındıran bir siteyi ziyaret etmekten ve ondan faydalanmaktan kimse çekinmez. Eğer siz de bu hizmetleren yararlanmak istiyorsanız, hemen şimdi apkdayi.com'u ziyaret edin.

Dayının samimiyetiyle indirilen hileli apk sayesinde oyunların tadına varılır.

APK DAYI tüm Android oyunlarınızı ve uygulamalarınızı edinmeniz için gereken yerdir.Google Play Store veya diğer hantal indirme hizmetleriyle uğraşmaya da gerek yok.

APK DAYI, aynı zamanda, şu an Türkiye'nin en iyi hileli apk indirme web sitesi.