Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2396.45
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Naylon Nazmi çıldırdı!

Nazmi Bilgin için " Whatsapp guruplarına kadar düştü" yorumları yapılmıştı. Bilgin söylenenleri haksız çıkartmadı ve yeniden bir açıklama yaptı. Yine hakaretlere başvuran Bilgin, sert bir dil kullandı.
Naylon Nazmi çıldırdı!
27 Temmuz 2022 20:52:04
Nazmi Bilgin için " Whatsapp guruplarına kadar düştü" yorumları yapılmıştı. Bilgin söylenenleri haksız çıkartmadı ve yeniden bir açıklama yaptı. Yine hakaretlere başvuran Bilgin, sert bir dil kullandı.

Dün itibariyle Nazmi Bilgin'in 24 Saat gazetesinin "naylon" yayın yaptığı tespit edilmesi üzerine Basın İlan Kurumu, haksız kazanç elde eden gazetenin ilan yayınlama hakkını durdurduğunu bildiren bir haber yayınlandı.

Denetimlerle ilgili hazırlanan raporda, 30 yıldır Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını ve Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyeliğini yürüten Nazmi Bilgin’in gazetesi 24 Saat’in sadece 250 adet basıldığı, baskı işleminin saat 17.00’dan önce gerçekleştirildiği, prova baskısı savunmasının yersiz olduğu çünkü bağlanarak balya haline getirilmiş gazetelerin üzerine bayi etiketinin yapıştırıldığının tespit edildiği belirtildi. Gazetenin, tutulması zorunlu olan defterleri tutmadığı ve kadrosunda çalışıyor gösterilen fikir işçilerinin aslında görev yapmadığı kaydedildi.

Whatsapp gruplarında açıklama yapmaya çalışan Bilgin, "Kimin naylon kimin atık plastik olduğunu yakında göreceğiz. Şimdiye kadar etik ilkelerim nedeniyle kurum yapısı, yapılan hatalar , kurumun uğratıldığı zararlar konusunda kamu oyunda hiçbir tartışmaya girmedim. ARTIK YETER HODRİ MEYDAN Basın ilan gelirlerini peşkeş çektirmeyeceğim. İnternet için başka kaynak arasınlar." gibi ifadeler kullandı.

Hakkında yayınlanan haberler üzerine Nazmi Bilgin Whatsapp guruplarından yine esti, gürledi.

Bu defa da şu mesajı gönderdi:

"Bu gurubun sorunlarımızı tartıştığımız, zaman zaman içimizi rahatlattığımız bir aile gurubu olduğunu sanıyordum. Ama ne yazık ailemize içimizde barındırmamız gereken bazı şerefsizler musallat olmuş. Burak ki bir paylaşırım aynen MHP ve muhtemelen iktidar yöneticileri ile paylaşılmış. Bu şahsiyet yoksunu kişi veya kişiler ( başkan demeye dilim varmıyor) cesaret gösterip " ben yaptım" diyemez. Ama bu kişi veya kişileri siz tesbit ederseniz; işinizden çevrenizden hatta ailenizden uzak tutun. Her türlü ahlaksızlığı yapabilirler. Hainlik ve şerefsizlik tedavi edilemez bir hastalıktır. Sonuna kadar savunduğum paylaşımı İnternet sitelerine havale eden peçeli başkan; beni yıldıracağını mı zannediyorsun. Yazık ...Yazık...Yel kayadan ne alir..."

(İmla ve anlam yanlışları duayen gazeteci Nazmi Bilgin'e aittir.)