Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2425.62
BIST 100
10228.19
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Oto Ekspertiz Makinaları Bayiliği Veriyoruz

Oto Ekspertiz Makinaları Bayiliği Veriyoruz
01 Haziran 2017 13:57:00

İkinci el araçların satın alınmadan önce tüm kaza ve arızlarını belirleyen sonuçları müşteriye rapor olarak sunan oto ekspertiz makinaları garantili testler sunarak müşterilerinizin güvenini kazanırsınız. Oto ekspertiz test işlemlerinin neredeyse zorunlu hale geldiği günümüzde makinalar büyük bir işi görürler.

Kullanılmış araç piyasasında var olan kötü niyetli ticaret yapanları engelleyen oto ekspertiz makinaları ile bayimiz olabilir veya makinalarımızı satın alabilirsiniz. Oto ekspertiz firması kurulumunda gerekli olan tüm ekipmanları sağlayarak anahtar teslim olarak sizlere hazırlamaktayız. Oto ekspertiz makinaları kendi üretimimiz olup gerekli olan uygunluk belgelerimiz mevcuttur. Düşük sermaye ile yüksek kazanç elde etmenin en güzel yolu oto ekspertiz bayiliğidir. Aynı zamanda oto ekspertiz uzmanı olmak isterseniz sertifikalı eğitim programımıza da katılabilirsiniz. İpotek güvencesi ile sizlerde sermaye koymadan sizlerde DynoTR oto ekspertiz cihazlarımız ve G/O/E markamız ile iş yerinizi açınız. Düşük sermaye ile sizde yüksek kazanç kazanarak 36 ay vade ile ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Oto ekspertiz bayisi olmak veya kendi isminizi yaratmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bizimle irtibata geçerek gerekli işlemlere başlamaktadır. Tüm bayilerimize oto ekspertiz makinaları kurulumundan en sonuna kadar tam ve garantili hizmet sunmaktayız. Bir oto ekspertiz bayisi olmak için gerekli olan her şart firmamız tarafından sağlanmaktadır. Vadeli ödeme metodumuz ile aylık cüzi rakamlar ödeyerek az sermaye ile kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Belirlediğiniz iyi bir konuma açılacak olan ekspertiz firması kısa sürede tüm masraflarınızı karşılamaktadır ayrıca oto ekspertiz makinaları satın alırken uygun ödeme koşulları ile zorlanmadan iş yeri sahibi olabilmektesiniz. %100 yerli sermaye ve üretim oto ekspertiz makinaları ile bu sektörde sizlerde lider firma olabilirsiniz.