Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Oto Kiralama da Dünya Markası Enterprise a Car

İş, gezi ve buna benzer birçok sebepten dolayı araç kiralama işlemini gerçekleştirmeniz gerekebilir.
Oto Kiralama da Dünya Markası Enterprise a Car
24 Mart 2017 11:49:00
İş, gezi ve buna benzer birçok sebepten dolayı araç kiralama işlemini gerçekleştirmeniz gerekebilir.

Bu gibi durumlarda ise kiralayacağınız aracın sigorta ve kasko gibi evraklarının yanı sıra güvenli bir firma tarafından sunulması da oldukça önemlidir. Enterprise a Car firması 1957 yılından günümüze kadar kalitesinden ödün vermeden hizmet sunmaya devam eden bir dünya markasıdır. Amerika Birleşik Devletlerinde kurulmuş olan firma günümüzde seksen beş ülkede faaliyet gösteren 9000 ofisi ile sizlere en ideal hizmeti sunan bir araç kiralama firmasıdır. Oto kiralama işlemlerinizde sizlere onlarca farklı model imkanı da sunan firma aynı zamanda bebek koltuğu, ek sürücü ve daha birçok farklı ek hizmeti de sizlere sunuyor.

Yurt İçi ve Yurt İçi Araç Kiralama Ağı

Enterprise Araç Kiralama ile tüm Türkiye'nin yanı sıra dünya ülkelerinde de araç kiralama işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. En uygun fiyat seçenekleri ile en ideal ve kaliteli hizmette kavuşacağınız kiralama işleminizde yapmanız gereken tek şey kiralama işlemini yapmanız. Türkiye' nin yirmi yedi ilinde hizmet vermekte olan Enterprise a Car firması elli ofisi ile sizlere daha yakın olmanın yollarını arıyor. Firmanın il merkezlerinde bulunan ofislerinin yanı sıra havaalanlarında da hizmet veren birimleri bulunuyor. Böylelikle hava yolu seyahatiniz sonrasında kaliteli hizmeti anında alarak seyahatiniz boyunca sizi yarı yolda bırakmayacak ayrıcalığa da anında kavuşabilirsiniz.

Rezervasyon ve Ek Hizmetler

Seyahatinizin hemen öncesi ya da o anda hemen aracınızı kiralayabileceğiniz gibi planlanmış olan seyahatiniz içinde araç kiralama hizmetinden yararlanmanız mümkün. Rezervasyon imkanını müşterilerine sunan firma aracınızı belirlediğini gün ve saatte teslim almanız için hazır bekletir. Her hangi bir ek hizmetiniz var ise bunların tamamı karşılanmış olarak aracınızı teslim alabilirsiniz. Birçok farklı model ile hizmet sunan Enterprise a Car firması sizin için en ideal olan aracı arzu ettiğiniz tarih için revize eder.

Yurt içinde ve yurt dışında bulunan büyük servis ve araç ağı ile hizmet sunan firmaya ayrıca bireysel olarak ya da kurumsal olarak üye olmanız mümkün. Firmanın sitesine üye olarak zaman zaman oluşan kampanyalardan faydalanma şansına da sahip olabilirsiniz.

Kurumsal Araç Kiralama İşlemi

Kurumsal alanda ihtiyaç duyacağınız araç filo işlemleriniz içinde hizmetini sunana Enterprise a Car, arzu ettiğiniz araç filosunu sizin için oluşturur. Kurumsal işlemlerinizde şirketiniz için birden fazla aracı günlük ya da daha uzun vadeli olarak kiralayabileceğiniz bu sistem içinde uygun fiyatları da sizlere sunuyor. Birçok farklı model içinde kendi şirketiniz için filo işleminin yanında iş seyahatlerinizde de sizlere destek veriyor.

Kurumsal anlamda yapacağınız işlemler için kolay iletişim ağını da sizlere sunarak işlerinizde ivediliğin önemini vurgulayan firma size özel kurumsal satış uzmanına ulaşım rahatlığı için firmanıza tanımlar. GSM üstünden kolaylıkla ulaşım sağlayacağınız uzman sayesinde her an araç kiralama işleminizi hızlıca halledebilirsiniz.

Enterprise a Car Firması İletişim

Enterprise a Car firması dünyada ve ülkemizde bulunan 9000 ' e yakın ofisi ile hizmet sunmanın yanı sıra her an ulaşımınız için müşteri destek hattını da sizlere sunuyor. Aynı zamanda https://www.enterprise.com.tr/ sitesini ziyaret ederek üye olabilirsiniz. Bu alanda yer alan araçları inceleyerek hangi aracı kiralamak istiyor iseniz online rezervasyon işleminizi de anında gerçekleştirmeniz mümkün. Site de yer alan kampanyalardan yararlanarak daha uygun fiyat aralığı ile aracınızı kiralayarak seyahatinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenin de ayrıcalığını yaşamanız mümkün.