Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2438.81
BIST 100
9999.05
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

oyunlarda kart vermeden ödeme yapmak mümkün

oyunlarda kart vermeden ödeme yapmak mümkün
27 Ocak 2016 15:55:00

Paykasa kartı dünya genelinde kullanılan sanal kredi kartıdır. Kullanan kişilerin direk olarak istediği her şeye internet yoluyla sahip olmaktadırlar. Kart sahiplerinin gizli olarak kişisel bilgilerinin gizlenmesi de son derece kolaylık sağlayan bir durumdur. Pay kasa kartın üzerinde 19 haneli numarası olup pin koduyla rahat olarak giriş yapabilmektedir. Ve istenilen her şeye sahip olabilmektedirler. Genelde tek olan kullanımlık olan bu kartlara istenilen para yüklenmektedir. Kullanıldıktan sonra şayet limitte azalma olursa tekrar pin kodu verilerek eskisiyle birleştirip tekrar kullanma olanağı sağlamaktadır.

PayKasa satış kartıyla ödeme yapabilmek için ilk olarak siteye giriş yapılmaktadır. Verilen 19 haneli numarayı ve pin kodu ile girerek işlem tamamlanır ve istediğiniz ürünü aldıktan sonra kartınızı sorgulayan ekran karşınıza çıkacak ve ödeme yapılacaktır. Tekrar belirtmek isterim ki kişisel bilgiler ya da kimlik bilgileriniz sorulmamaktadır. Dışarı ülkelerde kullanılan PayKasa kartı son derece kullanımı kolay bir karttır. Henüz bizim ülkemizde yasal olarak işleme konulmamıştır. Birçok şirketle anlaşması olan paykasa kartı kullanılan bir sistemdir. Diğer adıyla para kartı olan bu kartla online alışveriş merkezleri oyunlar hava yolları şirketi bahis oyunları gibi birçok yerde kullanılabilmektedir.

Son derece güvenli ve kolaylık sağlayan bir karttır. Eğer bir paykasa kartı satın almak istiyorsanız satış sitelerinden temin edebilirsiniz. Bu sitelerde bulunan müşteri temsilcileriyle bağlantıya geçip kart limitini öğrendikten sonra alabilirsiniz. Kartı satın alacak kişiye öncelikle hesap numarası verilmektedir. Ödeme bilgi formunu düzenlendikten sonra 19 haneli numara ve pin kodu verilerek satış işlemi tamamlanmaktadır. Bu kart sayesinde istediğiniz her yerden alışveriş yapılabilmektedir. İnternetten alışveriş yapmaya çekinen kullanıcılar için son derece rahat bir alışveriş ortamıdır. Ayrıca oynanan oyunlar da kullanabilirsiniz. Son derece güvenlidir.