Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
35.10
Gram Altın
2460.97
BIST 100
10319.96
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Özgür Özel, Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam gönderdi

04 Kasım 2023 20:52:16
Kurultayda konuşan CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, terör tutuklusu HDP'li Selahattin Demirtaş ve Gezi olaylarının finansörü olarak tutuklu bulunan Osman Kavala'ya selam gönderdi.

CHP’de mayıs ayındaki seçim sonuçlarına ilişkin hesaplaşmanın yaşanacağı büyük kurultay bugün başladı. 38'inci Olağan Kurultay'ın ilk gününde genel başkanlık seçimi gerçekleştirilecek. Yarın ise Parti Meclisi dahil yetkili organlar belirlenecek. Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen kurultayda, delegelerin bulunduğu alanda değişimciler ve genel merkez destekçileri arasında gerginlik yaşandı.

Genel başkan adayı Özgür Özel, tansiyonun düşmesinin ardından kürsüye çıktı. Konuşmasının başında terör tutuklusu HDP'li Selahattin Demirtaş ve Gezi olaylarının finansörü olarak tutuklu bulunan Osman Kavala'ya selam gönderdi.

'Can Atalay’a, Tolga Şardan’a, Osman Kavala’ya, Selçuk Mızraklı’ya, Selahattin Demirtaş’a selam olsun'

Özel açıklamasında şunları söyledi:

"Memleketimin dört bir yanında altı oklu bayrağı sallayanlara, Soma’da, Zonguldak’ta, Bartın’da yerin yüzlerce metre altında çalışanlara, İzmir’de Agrobay’da direnen kadınlara, Silivri’de Bakırköy’de hepimizin yerine yatan Can Atalay’a, Tolga Şardan’a, Osman Kavala’ya, Selçuk Mızraklı’ya, Selahattin Demirtaş’a selam olsun."

Yorumlar (1)

ŞABAN AKÇAY
Sadece rengi değişti
6 ay, 1 hafta önce Yanıtla