Dolar (USD)
32.32
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2382.72
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

'Paralel Yapı bize operasyon yapıyor'

Türkmen Dağı'nda bulunan Emrah Çelik'in yaptığı açıklamada Alparslan Çelik'in gözaltına atılmasında FETÖ'nün parmağı var!
'Paralel Yapı bize operasyon yapıyor'
02 Nisan 2016 14:35:00
Türkmen Dağı'nda bulunan Emrah Çelik'in yaptığı açıklamada Alparslan Çelik'in gözaltına atılmasında FETÖ'nün parmağı var!

Türkmen Cehpesinde bulunan Emrah Çelik'in yaptığı o açıklama;

Bizler Türkmen Dağının Türk Mücaidleriyiz.

Çarşamba gecesi Türkmen dağında yaralanan Mücahid'lerimiz için İzmir'de yatan yaralı kardeşlerimizi ziyarete gelen Alparslan Çelik ve yanında bulunan Türk Mücahidlerimiz gece operasyonla göz altına alınmıştır.

Yapılan bu operasyonu Türk Devleti ve Milletine "ihanet eden" yetkililer tarafından yapıldığından adımız gibi eminiz. Son dönemde FETÖ ile Rusya'nın görüşmeleri incelendiğinde bu operasyon daha net anlaşılacaktır. Bilnmelidik ki bizim üzerimizden hedef alnınan Türkiye Cumhuriyeti'dir.

Yapılan operasyondan sonra Türk Devlet'inin "Rus uçağının düşürülmesi ve Rus pilotu vuran mücahidleri Türkleri Rusya'ya teslim edecek" algısı yayarak Türkiye Devleti karalanmaya çalışılmaktadır.

Türkmen dağın'na giderek İSLAM Sancağının dalgalanması ve Türkmen gardaşların yardıma koşan tüm Türk Mücahid'lere karşı genişletileceği bildirilmektedir.

Yüce Türk Milleti bilsin ki; Ne biz yapılan bu uygulama sebebi ile Türkmen Dağındaki Dava'mızdan vazgeçeriz. Ne de Devletimizin evlatları olmaktan vazgeçeriz.! Bizler "kanımız aksa da zafer İSLAM'ındır" diyerek yola çıkan Türk evlatlarıyız.

Bilsek ki ömrümüz cezaevlerinde geçecek ne İnancımız'dan ne davamız'dan taviz vermeyiz.! Halkımız bilsin ki TÜRK DEVLETİ hiç bir zaman evlatlarını istedi diye Rus'lara teslim etmez.!

Bizler kendisine sığınanları eslim etmemiş Osmanlı Devletinin devamı olan Yüce Türk Devlet'inin evlatlarıyız.!

Devletimiz ve Milletimiz Türk Mucahid'lerinin her zaman yanında olmuştur ve yanında olmaya da devam edecektir.! Türk Devletine ve halkına güvenimiz tamdır.

Devletimiz bilsin ki bizler gözü kapalı Türk bayrağını tanırız. gözümüzü kırpmadan da canımızı feda ederiz.

ALLAH yar ve yardımcımız olsun. Her şey yeni başlıyor.! Selam ve dua ile..

Türkmen Cephesi Mücahidleri

Kaynak; Enes Babacan/Haberdemanşet.com