Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Polis Özel Harekat zorlu görevlere işte böyle hazırlanıyor

07 Aralık 2023 07:34:19
Bitlis'teki PÖH timleri, yoğun eğitimleri sayesinde her an terörle mücadele operasyonlarına hazır durumda. zorlu görevlere karşı etkili bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. İşte PÖH'lerin nefes kesen eğitimlerinden görüntüler

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, terörle mücadele ve güvenliğin sağlanması amacıyla aktif bir rol üstleniyor.

Her an göreve hazır olabilmek adına zorlu eğitim ve antrenmanlar yapan PÖH'ler, meskun mahal, kırsal alan, keskin nişancılık, harita, dağcılık ve ilkyardım gibi çeşitli disiplinlerde kendilerini geliştiriyorlar.

Teknolojik gelişmelere adapte oluyorlar

Fiziksel ve psikolojik yeterliliklerini artırmak için çeşitli zorlu eğitimlere katılan özel harekat polisleri, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak kendilerini sürekli yeniliyor.

Aynı zamanda kentin yüksek rakımlı bölgelerinde gerçekleştirdikleri teçhizatlı ve teçhizatsız koşularla fiziksel kondisyonlarını en üst seviyede tutuyorlar.

Bitlis'in zorlu kış koşullarına özel dağcılık eğitimleri ve antrenmanlarla hazırlanan özel harekat timleri, her türlü zorluğa karşı etkili bir şekilde mücadele edebilmek için sürekli bir şekilde çalışıyorlar.

VF kat sağ