Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Pvp Nedir,Nasıl Oynanır?

Pvp Nedir Sorusu üzerine öncelik pvp'nin tanıtımını yapacağız.Pvp,Player vs Player, bir online oyunda iki playerın karşılıklı olarak kapışması anlamına gelmektedir.
Pvp Nedir,Nasıl Oynanır?
14 Mart 2017 13:51:00
Pvp Nedir Sorusu üzerine öncelik pvp'nin tanıtımını yapacağız.Pvp,Player vs Player, bir online oyunda iki playerın karşılıklı olarak kapışması anlamına gelmektedir.

Pvp serverler ücretsiz olarak oynanır.Ve orjinal oyunlara göre birçok oyun içi materyal ücretsiz olaran sunulup,daha kolay olduğundan oyuncu sayısı daha fazladır.Birde birçok pvp tercihleri,değişik filesler ile oyun fırsatı sunan bu sunucular yoğun ilgi görmektedir. Pvp Serverler Sayısı Artıyor Pvp serverler sayısı artıyor evet ve çoğu bilinçsiz şekilde artmaktadır.Bilişim adı verdiğimiz insanların kurduğu ve 20-30 tl fiyatında kurduğu sunucular,lag,saldırı sebebiyle pvp server alan oyun sahipleriyle doldu,taşıyor.Bilinçsizlik oyuncu sayısında ciddi azalmaya sebep oldu.Ve bu uygulama hala sürmektedir.Durum bu kadar vahimken bir de server açanların kurumsal olmaması ve yaşları küçük olması sebebiyle pvp serverler işi çocuk oyuncağına döndü.Bizlerde bu oyuncak olan sektörü canlandırmak adına metin2pvpserverler.biz tanıtım sitemizi açtık ve geliştirmeye karar verdik.Tabi bu gelişimde bizlerin yanımızda olması herşeyden önce gelmektedir.Serverlar,pvp serverler tanıtımlarıyla sitemizi güncel tutuyoruz.Sizlerinde ücretsiz olarak eklediği serverler sayesinde serverlerinize yüzllerce,binlerce metin2 pvp serverler oyuncusu bulmanıza olanak sağlıyoruz. Güncel Metin2 Pvp Serverler Oynayın Yukarıda da belirtiğimiz gibi güncel pvp serverler,metin2 pvp serverler,wslik pvp serverler'in yanı sıra kapanmayan serverleri paylaşmaya başlıyoruz.Her önüne gelen tanıtım reklamını paylaşmıyoruz.Sitemiz kendi yazılımından sitesi " açık"olan metin2 pvp'yi seçiyor ve sizlerin tanıtımına sunuyoruz.Sitemiz üzerinden tüm serverleri bulabileceğiniz gibi pvp oynarken karşılaştığınız hata ve problemlerinde çözümünü görebilirsiniz. Kaynak: http://www.metin2pvpserverler.biz