Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bakan Koca, Gazze'ye yönelik sağlık yardımları için Mısır'da

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye gönderilen sağlık yardımlarının koordinasyonu ve Gazze'deki kanser hastalarının Türkiye'ye getirilmesi konularını görüşmek üzere Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldi.
Bakan Koca, Gazze'ye yönelik sağlık yardımları için Mısır'da
15 Kasım 2023 12:20:34
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye gönderilen sağlık yardımlarının koordinasyonu ve Gazze'deki kanser hastalarının Türkiye'ye getirilmesi konularını görüşmek üzere Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldi.

Bakan Koca'yı Kahire Uluslararası Havalimanı'nda Mısır Sağlık Bakanı Halid Abdulgaffar ve beraberindeki yetkililer karşıladı.

Bakan Koca ve mevkidaşı, buradan Nasır Kanser Enstitüsü Hastanesi’ne geçerek hastaları ziyaret edecek.

Sağlık Bakanı Koca, geçen hafta, hem İsrail Sağlık Bakanı Moshe Arbel hem de Mısır Sağlık Bakanı Abdulgaffar ile Gazzeli hastaların Refah Sınır Kapısı'ndan nakli için telefon diplomasisi yürütmüştü.

Bu girişimler sonucunda Türkiye, Mısır ve İsrail'den irtibat kişilerinin görevlendirildiği Sağlık Koordinasyon Ekibi oluşturulmuştu.

İlaç, tıbbi cihaz, 8 adet sahra hastanesi, 20 ambulans ve tıbbi sarf dahil yaklaşık 500 ton yardım ekipmanını taşıyan sağlık yardım gemisini Gazze halkı için Mısır'a ulaştıran Türkiye, daha önce de Cumhurbaşkanlığı uçağıyla, yine sağlık malzemeleri ve sağlık personelini bölgeye göndermişti.

Filistin Haberleri

Filistin haberleri, Orta Doğu'da yer alan Filistin toprakları ve bu bölgeyi etkileyen önemli gelişmelere odaklanan haber türüdür. Bu haberler genellikle siyasi, insani, kültürel ve çeşitli diğer konulara dair içerikler sunar. Filistin haberleri, dünya genelinde Filistin halkının yaşadığı koşulları, siyasi çalkantıları ve toplumsal gelişmeleri izlemek isteyen okuyucular için önemlidir.

Ortadoğu'nun Kalbindeki Gelişmeler

Bu tür haberler, Filistin'deki siyasi gelişmeleri, İsrail - Filistin çatışması ile ilgili son durumu, Gazze Şeridi'nde yaşanan olayları, Filistinli mültecilerin durumunu ve insan hakları ihlallerini içerebilir. Ayrıca, Filistin kültürü, tarihi ve sanatı gibi konuları da kapsayan içerikler de Filistin haberlerinin bir parçası olabilir. Filistin haberleri, İsrail-Filistin çatışması ve bölgedeki siyasi karmaşıklıklar nedeniyle dünya çapında dikkatle takip edilmektedir. Bu haberler, barış süreçleri, savaşlar, protestolar, insani yardım çalışmaları ve daha birçok konuyu ele alabilir. Ayrıca, uluslararası ilişkilerdeki etkileri ve Filistin'in uluslararası arenadaki statüsünü de kapsar.

En Güncel Filistin Haberleri Milat'ta

Filistin haberleri ile Filistin yaşanan tüm gelişmelerden kolaylıkla haberdar olmak mümkün. Filistin ve İsrail arasında yaşanan savaşlar da son dönemde medyanın önemini ortaya koydu. Okuyucu ya da izleyicinin doğru bilgiye ulaşabilmesi tarafsız ve doğru bilgi akışı sağlayan medya ile mümkündür. Yaşanan tüm gelişmelerin okuyucuya en doğru şekilde aktarılması konu üzerinde kişinin doğru bir yorum yapmasını sağlar. Yine haberin doğruluğu kadar hızlı bir şekilde okuyucuya ulaştırılması da önemli bir konudur. Milat Gazetesi en güncel ve en doğru bilgiyi okuyucuya ulaştırmayı hedefler. Siz de Filistin haberleri ile ilgili doğru, güncel ve güvenilir bilgilere ulaşmak için milat Gazetesi'ni ziyaret edebilirsiniz.