Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Savaşçı dizisi yine ekranlar kilitledi! Savaşçı 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı dizisi 34.bölüm yine sevenlerini mest etti. Her pazar gecesi TV izleyicilerini ekranlara bağlayan Savaşçı son bölümde yine aksiyon dolu sahnelere tanıklık edildi. Kılıç Timi'nin verdiği mücadele Savaşçı dizisinin ana gündemini oluşturuyor. Peki Savaşçı dizisinin 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İşte detaylar.
Savaşçı dizisi yine ekranlar kilitledi! Savaşçı 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
06 Mart 2018 15:07:00
Savaşçı dizisi 34.bölüm yine sevenlerini mest etti. Her pazar gecesi TV izleyicilerini ekranlara bağlayan Savaşçı son bölümde yine aksiyon dolu sahnelere tanıklık edildi. Kılıç Timi'nin verdiği mücadele Savaşçı dizisinin ana gündemini oluşturuyor. Peki Savaşçı dizisinin 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İşte detaylar.

Pazar akşamlarının aksiyon dolu dizisi Savaşçı her hafta olduğu gibi bu hafta da ekranlara bomba gibi düştü. 34.bölümüyle izleyiciyle buluşan Savaşçı dizisinde Kılıç Timi aksiyon dolu sahnelerin altını çizdi. Dizi hayranları 35.bölümün fragmanı ile ilgili merak içerisinde. Savaşçı 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar.

SAVAŞÇI 34. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Albay Kopuz, Kuzgun'un suikast planıyla ile ölümle burun buruna gelmiştir. Kuzgun planı kusursuz işlediği için memnundur. Fakat gelişen beklenmedik durum Kuzgun, Pia ve Roza'yı şaşkına çevirir.

Kılıç Timi ve Türkmenler, Aybala, Çiğdem ve Kürşat yangından sağ çıkabilecekler mi diye endişeyle beklerken, Yüzbaşı Kağan yaptığı hamleyle onları alevlerin içinden kurtarmaya çalışır.

Bu arada Cortes, Türkiye'nin başını ağrıtmak için Kuzgun'a yeni bir görev verir. Kuzgun ve adamları yeni eylem için hazırlıklarını yaparken, karargaha sürpriz bir şekilde gelen ihbar Kılıç Timi'ni harekete geçirir. Bu göreve sivil gidecek olan Kılıç Timi, ülkenin her karış toprağını sonuna kadar savunmaya hazırdır.

SAVAŞÇI 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı 35. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde haberimizin içeriğinde yer alacak.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN KONUSU

Coğrafi konum, siyasi gündem ve dini yapı farklılığı nedeniyle yıllardır terörizm ile mücadele eden Türkiye'de bu alanda çok sayıda dizi senaryosu ekranlarda yayınlanmaya devam ediyor. 30 yılı aşkın süredir sınır içinde ve dışında teröristlerini temizlemek için mücadele veren ülkemiz ve silahlı kuvvetlerimizin kahramanlık öykülerinin senare edildiği dizilerden birisi de Savaşçı dizisi oldu. Ülkemizin bu gerçeğini dizi modunda ekranlara getiren senaristler sözleşmişcesine her kanalda aynı kategoride ayrı senaryolar ile diziler yayımlıyor. Televizyon kanallarında her dönem belli kategorilerde diziler zirve yapıyor ve her kanalda aynı kategori diziler yayınlanıyor. Son dönemin kategorisi ise ülkemizinde gerçeği olan askeri ve terörle mücedele dizileri olarak görülüyor. Fox TV ekranlarında her hafta pazar günleri saat 20.00'dan itibaren yayınlanan Savaşçı dizisinin başrollerini; Yüzbaşı Kağan Bozok (Berk Oktay),Aslı Özkaynak (Yıldız Çağrı Atiksoy),Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Haydar Bozkurt (Sarp Levendoğlu) paylaşıyor. Doğuda mücadele eden özel bir askeri birliğin anlatıldığı dizide ülkemizin doğusunda yaşanan terör olayları ve terör ile mücadele anlatılıyor.

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, "Bordo Berelilerin" hikayesi...

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için, "söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!" SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCULAR KİMDİR? Yüzbaşı Kağan Bozok (Berk Oktay) Aslı Özkaynak (Yıldız Çağrı Atiksoy) Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) Yüzbaşı Haydar Bozkurt (Sarp Levendoğlu) Üsteğmen Serdar Türkmen (Fırat Albayram) Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat (Burç Kümbetlioğlu) Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş (Uğur Biçer) Astsubay Üstçavuş Galip Aygün (Bahadır Vatanoğlu) Astsubay Kıdemli Üstçavuş Selçuk Yenilmez (Doğan Bayraktar) Astsubay Çavuş İlyas (Ali Tarık Fındık) Teğmen Kürşat Kınık (Çağrı Şensoy) Teğmen Çiğdem Ülgen (Gaye Turgut Evin) Astsubay Üstçavuş Yeter Alayunt (Öykü Çelik) Selver Bozok (Nazan Diper) Hatice Bayat (Yeliz Akkaya) Yıldız Bozok (Zeynep Elçin)