Dolar (USD)
32.24
Euro (EUR)
34.81
Gram Altın
2428.65
BIST 100
10268.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Şekeroğlu baharat yeni konsept mağazasını İbrahimlide açtı

​Kilis ve Gaziantep'te bulunan pek çok fabrika ve tesis ile baharat, kuru gıda, kuru yemiş, çay, kahve, şekerleme ve özel lezzetler konusunda bir Türkiye markası haline gelen Şekeroğlu Şirketler Grubu, yeni bir sektör ve yatırım alanı olarak belirlediği özel konsept perakende mağazacılık yatırımlarının ilk ayağının açılışını gerçekleştirdi.
Şekeroğlu baharat yeni konsept mağazasını İbrahimlide açtı
12 Aralık 2021 15:47:09
​Kilis ve Gaziantep'te bulunan pek çok fabrika ve tesis ile baharat, kuru gıda, kuru yemiş, çay, kahve, şekerleme ve özel lezzetler konusunda bir Türkiye markası haline gelen Şekeroğlu Şirketler Grubu, yeni bir sektör ve yatırım alanı olarak belirlediği özel konsept perakende mağazacılık yatırımlarının ilk ayağının açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep, Batıkent Mahallesi’nde bulunan mağazanın açılışına, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, GSO Başkanı Adnan Ünverdi, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, iş adamları, STK temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

fatma_2014519c970179b5f4afde366f83f9a8.jpg

ÇOK ZENGİN BİR KONSEPT

Şekeroğlu Grup’un ilk Konsept Perakende Satış Mağazası olan işletmenin mimarisinden tasarımına kadar her aşamasında işin başında olan Mağaza Sorumlusu Kerem Şekeroğlu, mağazanın ilk olması açısında kendileri için çok özel olduğunu ifade ederek,

“Mağazamızda mimarisinden, içindeki ürünlerin yerleşimine kadar emeğim olduğu için, kendi adıma çok özel bir yer ve çok özel bir andayım diyebilirim. Burası 40 yıllık bir emeğin showroom’udur. Üretimden perakende satışa geçişin, son kullanıcıyla ilk buluşmaya gelişin heyecanıdır. Lokumdan kahveye, kuruyemişten çaya, yöresel ürünlerden kişisel bakım ürünlerine kadar hepsi kendi üretimimiz ve çok özel ürünler. Mağazanın raflarında sadece buraya özel imal edilmiş çok sayıda ürün var. Damak yanılmaz. Tattığınız zaman ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Çünkü burada gördüğünüz her şey 40 yılın birikimi. Raflarda binlerce çeşit ürün bulabilirsiniz. Biz mutluyuz. Eminim ki müşterilerimiz de memnun ve mutlu olacaktır” diyerek heyecanına ortak olan herkese teşekkür etti.

diğer_4f314c244e98b3d4d6d5357fc143ddd8.jpg

20 METREKARE DÜKKANDAN 300 ÇALIŞANA

Şekeroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Şekeroğlu, bu mağazanın kendileri için yeni doğmuş bebek gibi olduğunu ifade ederek hedefin 25 mağaza olduğunu belirtti ve

“80’li yıllarda 20 metrekare bir baharatçı dükkanında başlayan hikayemizin bu çok özel noktasında, bu güzel mağazamızın açılışında sizleri aramızda ve yanımızda görmek büyük onur. Çok mutluyuz. Perakende mağazacılıkta bir kilometre taşı olan çok özel bir işletme burası. Şekeroğlu olarak 300 çalışanımızla ulaştığımız bu nokta bizim için çok kıymetli. Yedi ayrı kategoride ürün bulabilirsiniz. Adeta bir pasaj gibi. Ürünlerin çok büyük kısmı bizim ürünümüz. Burası çok büyük bir zincirin ilk halkası olacak inşallah. 2025 yılına kadar 25 mağaza açmak hedefimiz. Alışverişin havasını değiştirip, bir mutluluk haline getirmeyi amaçladığımız bu mağazalarımız umarız ve Allah’ın izni ile bizleri utandırmayacaktır. Gaziantep’in yöresel ürünlerinden kuruyemişe, çikolatadan kahveye, baharattan şekerleme ve kişisel bakım ürünlerine kadar pek çok çeşidi tek çatı altına topladık. Ve ne mutlu bize ki tamamı kendi üretimimiz. Özellikle kendi fabrikalarımızda ürettiğimiz lokum ve çikolatalarımıza çok güveniyoruz. Mağazamız sıradışı lezzetlerin adresi olacaktır. Ayrıca mağazamıza online olarak da ulaşabilirsiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Sözleriyle duygularını ifade etti.

vali_91423df8e46d8542069e6866a5482df7.jpg

VALİ GÜL: “HEYECANINIZ EKSİLMESİN”

Açılışta kısa bir konuşma yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Hayırlı bir iş için buradayız. Gelişen bir şehirdeyiz. Sadece ihracat rakamlarına bakarak konuşmuyorum. Organizemiz, küçük sanayi sitelerimiz, çarşılarımız, AVM’lerimiz yetmiyor. Şekeroğlu ailesinin heyecanına şahidim. Heyecanın olduğu yerde başarı kendiliğinden gelir. Allah heyecanımızı eksiltmesin. Bu işlemenin sahiplerine bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ise konuşmasında,

“Bizler Necmettin Abi ile ayrı bir hukuka sahibiz. O bizim içimizi bilir. Sözü hiç uzatmadan Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah kolaylık versin, diyorum” cümlelerini kullandı.

Konuşmaların ardından hep birlikte dualarla kurdele kesip hayırlı olsun temennilerinde bulundular.