Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Sigarasız, Sağlıklı Hayat

Birçok sigara kullanıcısı artık bilinçleniyor.
Sigarasız, Sağlıklı Hayat
01 Mart 2017 10:34:00
Birçok sigara kullanıcısı artık bilinçleniyor.

Sigaranın sağlık açısından ne kadar büyük bir tehlike olduğunun farkına vararak bırakmak için çareler arıyor. Güçlü bir iradeye sahip olanlar karar verdikleri anda sigara denen illete bir son verip, sağlıklı günlere yüzünü dönüyor. Ancak iradesi zayıf ve sigaraya karşı zaafı olan kullanıcılar, sigarayı bırakma aşamasında yaşadıkları bir yoksunluk nöbeti sonucunda pes ediyor ve başladığı noktaya geri dönüyor. Bundan sonra sağlıksız olduğunu bile bile sigara içmeye devam ediyor ve kendisini zehirliyor.

Elektronik sigara sigarayı bırakmak isteyenler, ancak ruhsal açıdan çok güçlü olmayan insanlar için birebir. Bu yöntem ile sigara birden kesilmiyor, dolayısı ile kullanıcı bu durumda sinirsel açıdan zafiyet göstermiyor. Görüntü itibari ile bir sigarayı andıran elektronik sigara, ucundaki tungsten ışığı ve nefes ile çekildiğinde yaydığı buhar itibari ile sigara içiyormuş hissi veriyor. Ayrıca duman salgılamadığı için içilen ortam ve kullanıcının üstü başı sigara kokmuyor. Kullanıcının tiryakiliğine göre ayarlanabilen nikotin derecesi, zamanla azaltılarak hiç farkına varmadan sigaraya karşı duyulan düşkünlük azaltılmış oluyor. Yani elektronik sigara kullanılmaya başlandığı anda sigarayı bırakma aşaması da başlamış oluyor.

Artan Sigara Fiyatlarından Etkilenmeyin!

Elektronik sigara fiyatları gerçek sigara ile karşılaştırıldığında gerçekten çok düşüktür. En ucuz sigaranın paketinin 10 TL olduğu düşünülürse, günde 1 paket sigara içen birisi 1 ayda 300 TL sigaraya para ayırması gerekirken, elektronik sigara kullanımında bu fiyat nerdeyse yarıya düşüyor. Zamanla azaltılması ve bırakılması sayesinde kendi paranızla kendinizi zehirlemekten kurtulmuş oluyorsunuz. Bazı durumlarda insanlar ruhsal açıdan sigaraya veda etmekte zorlanabilir ve bu durumu daha geniş bir zamana yaymak isteyebilir. Böylesi durumlarda toptan elektronik sigara alımı kampanyaları takip edilir ve bu kampanyalardan yararlanılırsa hem bütçeniz hem de sağlığınız korunmuş olur.

Uygun Elektronik Sigara Nereden Alınır?

Elektronik sigara alınımında kişilerin hangi noktaların önemli olduğunu öğrenmesi ve bu alanda güven sağlaması başaran firmaları tercih etmesi gerekiyor. Bu aşamada ise ilk olarak akıllara joyetech gelmektedir. Joyetech likit gibi farklı modelleri ile bu alanda oldukça etkili olan joyetech elektronik sigara için kolayca seçim yapmanızı sağlar.