Dolar (USD)
32.29
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2411.43
BIST 100
10267.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Şimdi Değilse Ne Zaman? Ordular Aksa'ya!

Köklü Değişim, Gaziantep'te 'Aksa Tufanı' operasyonunu destek niteliğinde bir basın açıklaması düzenledi.
Şimdi Değilse Ne Zaman? Ordular Aksa'ya!
08 Ekim 2023 17:11:52
Köklü Değişim, Gaziantep'te 'Aksa Tufanı' operasyonunu destek niteliğinde bir basın açıklaması düzenledi.

Köklü Değişim, dün sabah Filistinli Müslümanların başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu’na destek için 10 ilde düzenlediği basın açıklaması serisinin Gaziantep ayağını düzenledi ve Yeşilsu Meydanı'nda “Ordular Aksa’ya” sloganları eşliğinde köklü çözümler sunuldu.

“Aksa Tufanı”na Destek: “Şimdi Değilse Ne Zaman? Ordular Aksa’ya!” başlıklı basın açıklamasını Ferhat Okur okudu.

Basın açıklamasında, gasıp Yahudi varlığının nasıl yenilgiye uğrayıp korkakça kaçtığı ifade edildikten sonra işgalci “İsrail”in, “Tam yetmiş beş yıldır Arap yönetimlerinin korkaklığından, Türkiye ve diğer İslam beldelerindeki yöneticilerin sessizliğinden cesaret alarak” bu cürümleri işlediği hatırlatıldı.

ABD menşeli “normalleşme” anlaşmalarına imza atarak Yahudi varlığı ile el sıkışanlara yönelik ise “Müslümanlara her türlü zulmü yapan dahası Müslümanları her fırsatta katleden terör varlığı İsrail’in temsilcisinin kanlı ellerini sıkmanın şeran haram olduğunu söyledik. Yine bu meydanlarda terör varlığıyla, Müslümanların katiliyle anlaşmanın, iş birliği yapmanın ve de onları topraklarımızda ağırlamanın; O mübarek toprakları kanlarıyla sulayan şühedaya, yüz yıllarca o topraklara sadakat gösteren ecdada ihanet olduğunu haykırdık” ifadeleri ile tepki gösterildi.

“Allah, melekleri ve müminler şahittir ki bu meydanlardan iki devletli çözümün Amerika’nın şerir bir planı olduğunu deşifre ettik” ifadesi ile sürekli tekrarlana iki devletli çözüm planın arka planına da işaret edildi.

Basın açıklamasının son kısmında “Bu tarihi fırsatı değerlendirerek; Allah, Rasulü ve müminler nezdinde makamınız yücelsin istiyorsanız şimdi Orduları Aksa’ya hareket ettirme zamanıdır… Siz hareket edin Müslüman Türkiye halkı atacağınız adımda sizinle olacaktır.” ifadesiyle ordu komutanları ve İslam beldelerinin yöneticileri Aksa için kıyama çağrıldı.

Yahudi varlığına ise şöyle seslenildi:

"Evet bütün samimi çağrılarımıza rağmen bugün Mescidi Aksa’yı sahipsiz bırakan yöneticilerimiz, ordularını kışlalara hapseden komutanlarımız olabilir. Ancak Allah’ın vaadi ve Rasulü’nin müjdesi olan Raşidi Hilafet Devleti ikame edildiğinde; İşte o zaman yenileceksiniz! Tıpkı Hayberde’ki gibi hezimete uğrayacaksınız! Vallahi yenilecek ve süprüleceksiniz.”