Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Sixpad Nedir? Nasıl Elde Edilir

Sixpad Nedir? Nasıl Elde Edilir
20 Kasım 2017 15:12:00

Göbek, kol ve bacak kasları için geliştirilmiş olan sixpad egzersiz aletidir. Kolay kullanım imkanı sağlaması nedeniyle sporcular tarafından da tercih edilmektedir. Bay ve bayanlar için kullanıma uygundur. Göbek, kol ve bacak kaslarını çalıştırmak amacıyla geliştirilmiştir. Kolay kullanımı bulunduğunuz her ortamda kullanım imkanı elde edilmesini sağlamaktadır.

Kıyafetlerin altına yerleştirilmesi ile rahatça kullanılmaktadır. Bu nedenle evde, işte veya yolda bulunduğunuz her ortamda egzersize ara vermeden devam etmenizi sağlamaktadır. Kullanıcılar açısından kolaylık sağladığı gibi sixpad pek çok farklı avantajı bulunmaktadır. Özellikle zamanı olmayanlar egzersiz yapmak için daha rahat ve zaman ayırmak zorunda kalmadan uygulama yapma imkanı elde etmektedir.

Sixpad Nasıl Kullanılır?

Rahat kullanımı ile dilediğiniz her ortamda kullanabileceğiniz cihaz göbek, bacak ve kol kaslarınızı sıkılaştırmanıza yardımcı olmaktadır. Ufak titreşimler sayesinde kaslarınızın uyarılmasını sağlayarak sıkılaşmalarını sağlamaktadır. Gün içerisinde bir defa 20 dakika kullanılması yeterli olmaktadır. Bu nedenle evde, okulda veya yolda dilediğiniz her durumda kıyafetlerinizin altına yerleştireceğiniz cihazlar sayesinde kaslarınızın uyarılmasını sağlayarak günlük rutin hayatınıza devam ederken aynı zamanda egzersizinizi yapabilirsiniz.

Set içerisinde bulunan üç ayrı cihaz sayesinde aynı anda göbek veya kol kaslarınızı çalıştırabileceğiniz gibi göbek veya bacak kaslarında çalışabilirsiniz. Bir adet göbek için uygun cihaz ve bunun yanı sıra iki adet kol ve bacak için uygun cihaz set ile birlikte gönderilmektedir.

Sixpad Kullanıcı Yorumları

Ürünü kullanmış olan kişiler tarafından yapılan yorumları hakkında daha fazla bilgi almanızı sağlamaktadır. Bu nedenle sistem üzerinden yapacağınız incelemeler sonucunda bu konuda daha fazla bilgiye ulaşım sağlayabilirsiniz. Olumlu veya olumsuz şekilde yapılan sixpad kullananlar yorumları ürünün kullanımı sırasında elde edeceğiniz sonuç ve oluşabilecek durumlara karşı daha fazla bilgi almanızı sağlamaktadır.

Daha fazla bilgiye ulaşmak istediğiniz her durumda sistem üzerinden yapacağınız incelemeler sayesinde detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Bu sayede ürünü kullanmadan önce alacağınız bilgiler doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

Sixpad Fiyatı

Uygun fiyat seçeneği üzerinden satışa sunulan set aynı anda göbek, bacak kaslarınızı veya göbek ile kol kaslarını çalıştırmanıza imkan sağlamaktadır. Bu nedenle ürünü aynı anda göbek, kol ve bacak kaslarında kullanmak isteyenler aynı anda iki set satın alarak rahat kullanım imkanı elde edebilirler.

Set için belirlenmiş olan fiyat seçeneği internet üzerinden yapılan satışlar sayesinde uygun fiyatlar üzerinden satın alma imkanı sunmaktadır. Ürünü satın almak isteyenler sistem üzerinden elde edecekleri fiyat bilgisi ile siparişlerini verebilirler.

Sixpad Online Satış

İnternet üzerinden yapılan güvenli satışlar sixpad satın almak isteyenlerin verecekleri sipariş sayesinde kısa süre içerisinde ürüne sahip olmasını sağlamaktadır. Belirlenen fiyat üzerinden verilecek siparişler kısa süre içerisinde kargo ile adrese teslim edilmektedir. Bu sayede güvenli alışveriş imkanı ile kullanıcılar sorun yaşamadan ürüne sahip olabilirler.