Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Siyonistler Cami ve Kuran'a saldırdılar

23 Haziran 2023 12:26:36
İsrail güçlerinin koruması altındaki radikal Yahudi Şeria'da bir camiye saldırarak Kur'an-ı Kerim'leri yırttı.

Radikal Yahudi yerleşimciler, işgal altındaki Şeria'da İsrail korumasında Filistinlilere yönelik saldırılarını artırıyor.

Filistinli Müslümanlara ait yerleşim yerlerine kitlesel saldırılar düzenleyen Yahudi yerleşimciler, Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Urif köyündeki bir camiye saldırdı.

Elde edilen güvenlik kamerası görüntülerinde maskeli Yahudi yerleşimcilerin camiden çaldıkları Kuran-ı Kerim'leri yırttığı ve daha sonra yere attığı görüldü.

İsyan fitilini ateşliyorlar

Haaretz'in haberine göre, İsrailli insan hakları örgütü Yesh Din, "Ordu güçlerinin müdahale etmek için hiçbir çaba harcamadığı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarının devam ettiğine" vurgu yaptı.

Yesh Din açıklamasında "Şok edici görüntüler, yerleşimcilerin tek amacının organize saldırılar yürüterek bir isyanın fitilini ateşlemek olduğunu gösteriyor." denildi.

Filistinlilere yönelik saldırılarda Yahudi yerleşimcilerin bir okulu da ateşe verdiği belirtildi.

Yorumlar (1)

Namık sayın
Mescid-i Aksa ve kudüs Filistin filistinlilerindir ve sonunda filistinlilerin olacaktır. Allah, Müslümanlara yardım etsin onları korusun Aminnn. Yaşasın filistin yaşasın Kudüs yaşasın İslam. Ya rabbi kudusü koru Mescid-i Aksa'yı koru Aminn.
10 ay, 1 hafta önce Yanıtla