Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.59
Gram Altın
2410.70
BIST 100
10267.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan Filistin paylaşımı!

08 Kasım 2023 07:59:01
Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bayraktar, Filistin'e destek veren herkesi seslerini duyurmak için Sultanahmet Meydanı'nda buluşmaya çağırdı.

Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İsrail'in Filistin'e yönelik devam eden saldırılarına dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Bayraktar, Filistin için duyarlılık çağrısında bulunarak, "Bu acının durması için, yüreği yanan herkesi sesini yükseltmek adına Sultanahmet Meydanı'na bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

yüreği yanan herkesi sesini yükseltmek adına Sultanahmet Meydanı'na bekliyoruz" diyen Sümeyye Erdoğan Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

"İsrail, Gazze'de kadın çocuk demeden masum insanları katletmeye devam ediyor. Sessiz kalmanın zalimi cesaretlendirmek anlamına geldiğini iyi biliyoruz. Kişisel olarak herkes kendi alanında elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sivil toplum kuruluşları da çeşitli eylemlerde bulunuyor. Bizler de bir parçası olduğumuz Filistinli Kadınlarla Dayanışma İnsiyatifi olarak Sultanahmet Meydanı'nda oturma eylemini sürdürüyoruz. 1-15 Kasım tarihleri arasında yarın da KADEM ailesi olarak saat 12'den itibaren Sultanahmet Meydanı'nda olacağız. Bu acının duyurulması için yüreği yanan herkesi sesini yükseltmek adına Sultanahmet Meydanı'na bekliyoruz."

Yorumlar (1)

Misafir
kadem kim aile yıkımı dışında ne işler yaptı
6 ay önce Yanıtla