Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2405.89
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Teör uzantısı DEM'li vekile emniyet görevlisinden sağlam ayar!

10 Nisan 2024 14:06:32
Siirt'te yerel seçim sonrası mazbata tartışmaları sırasında adliyeye girmeye çalışarak provokasyon yapmaya çalışan DEM'li Sabahat Erdoğan Sarıtaş'a emniyet görevlisinin "Sen bu devletin vekili değilsin" tepkisi, sosyal medyada gündem oldu.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti vekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş'ın Siirt'teki provokasyon girişimi sosyal medyada gündem oldu.

3 Nisan'da Siirt Adliyesi'ne girerek provokatif davranışlar sergileyen Sarıtaş, Siirt emniyet görevlileri tarafından durduruldu.

Görevli güvenlik güçlerine zorluk çıkaran Sarıtaş, "Çekil önümden çekil. Önümden çekilir misin mesafeye dikkat et. Suç işliyorsunuz. Bu devletin polisleri senin değil." şeklinde skandal ifadeler kullanarak barikatı aşmaya çalıştı.

Sen bu devletin milletvekili değilsin

Bu sırada polislerin başındaki görevli, Sarıtaş'a karşı sert bir duruş sergileyerek, "Bana parmak sallama. Önünden çekilmiyorum. Almayın içeri. Sen de polislere yaklaşma, polislerden uzak dur. Sen bu devletin milletvekili değilsin. Sen benim muhatabım değilsin." ifadelerini kullandı

Görevlinin dik duruşu ve "Sen bu devletin milletvekili değilsin" sözleri sosyal medyada gündem olurken beğeni yağmuruna tutuldu.

Kaynak: EnsonHaber

Yorumlar (3)

Ercan Abi
Helal olsun. Allah razı olsun, sizin gibi polislerin ve amirlerin sayısını arttırsın.
3 hafta 4 gün önce Yanıtla
Necmettin
Tebrikler sn müdürüm
3 hafta 4 gün önce Yanıtla
hüseyin sabaz
bravo sayın amirim helalolsun
3 hafta 4 gün önce Yanıtla