Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Terör yuvası Kandil'den CHP-DEM parti ittifakına destek çağrısı

20 Mart 2024 07:28:12
Eli kanlı terör örgütü PKK'nın sözde elebaşı Duran Kalkan 31 Mart yerel seçimlerine 12 gün kala PKK'nın kanalında yeniden ortaya çıktı.

'Kent uzlaşısı' adı altında büyükşehirlerde ortaklık kuran CHP ile DEM Parti'ye övgüler düzen terörist Duran Kalkan 'arkadaşlar' diye bahsettiği birlikteliğe "yerelden demokrasiyi ifade ettiği için önemsenmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Taraftarlarımıza çağrımız bu temeldedir." sözleriyle çağrıda bulundu.

İşte PKK elebaşı Duran Kalkan'ın CHP-DEM ittifakını öven sözleri

31 Mart'ta Türkiye'de önemli bir seçim olacak. Mayıs seçimleri kadar olmayabilir ama yerel yönetimler çok daha önemli. Bu anlamda demokratik güçlerin aydınların kadınların önemli bir çabası var.

CHP-DEM ittifakına çağrı

Demokrasi ittifakları var. Çeşitli demokratik sol güçler. DEM Parti etrafında oluşan ittifaklar. Yapılan çabalar önemli ve anlamlı. umut ediyoruz inanıyoruz demokratik güçler kazanırlar. AKP-MHP faşizmine seçimle de darbe vurulur. Seçimi bir siyasi mücadele olarak görmek gerekli. Faşist ortamda seçilen başkanlar, eşbaşkanlar belki tam istediklerini yapamayabilirler ama yine de halkla birlikte birçok şey yapabilirler. Yoğun çalışma var biz takip ediyoruz. İnanıyoruz ki Kürdistan faşizme geçit vermeyecek. Kürt halkı kayyum siyasetine 31 Mart'ta da darbe vuracak. Kendini yönetmeye yerelden demokrasiye sahip çıkacak. Böyle bir şey Türkiye'de yayılabilir ve yayılmalı da.

Arkadaşlar da açıklama yapıyorlar, çeşitli güçler. Bizim söyleyecek pek bir şeyimiz yok. Herkes biliyor yani. Bu seçimlerde de gereken yapılacak. Göreceğiz 31 Mart'ta ortaya çıkan sonucu, yerelden demokrasiyi ifade ettiği için önemsenmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Taraftarlarımıza çağrımız bu temeldedir.

Yorumlar (1)

Misafir
Anayasa mahkemesi onlarıda aklar devleti tazminata mahkum eder. Mahkeme başkanı gider ayak davayı düşürür. Bunlar mümkün.
1 ay, 1 hafta önce Yanıtla