Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Tesettür Giyim Modası

Muhafazakar bayanların tercihi olan tesettür giyim tarzında, farklı giyim çeşitleri bulunmaktadır. Tesettür giyime adını veren etek, elbise ve feraceler haricinde, günümüzde pantolonlar da sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır.
Tesettür Giyim Modası
18 May 2017 16:37:00
Muhafazakar bayanların tercihi olan tesettür giyim tarzında, farklı giyim çeşitleri bulunmaktadır. Tesettür giyime adını veren etek, elbise ve feraceler haricinde, günümüzde pantolonlar da sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır.

Tesettür giyim ürünleri nelerdir?

Tesettür giyim sektörünün her sezon çeşitlenmesiyle, yaş ve zevk olarak her bayanın ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak nitelikteki ürünler, mağazalar tarafından satışa sunulmaktadır. Etek, tesettür giyim modasının en çok tercih edilen ürünüdür. Ünlü modacıların tasarımlarıyla etekler, balık etek, püsküllü etek, saçaklı etek, kalem etek, gipür detaylı etek, lazer kesim etek ve kot etek olmak üzere farklı modellerle alıcıların beğenisine sunulmaktadır. Tunikler, spor ve klasik olmak üzere, birbirinden farklı modellere sahiptir. Son sezonların modası lazer kesim, tuniklerde kendini fazlasıyla göstermektedir.

Yakası ipli önden düğmeli tunik, dantelli peplum tunik, fırfırlı düğmeli kot tunik, inci baskılı kapüşonlu tunik, kolları çift dantelli tunik, etek ucu gipür detaylı tunik, çiçek desenli tunik, yıldızlı tunik, lazer kesimli taşlı tunik ve asimetrik kesim tunik, bu sezonun trendi olan şık tunik modelleridir. Kendinden fularlı boncuk detaylı tunik ve kendinden kolyeli tunik, aksesuar ihtiyacını ortadan kaldıran hem kullanışlı hem de zarif modellerdir. Pantolonlar, tesettür giyim modasında yerini aldığından beri, muhafazakar görüşlü bayanların, özellikle de genç kesiminin çok tercih ettiği ürünlerdir. Açık giyim modasındaki her pantolon modeli, tesettür giyim modasında da yerini almıştır.

Duble paça pantolon, likralı dar paça pantolon, fermuarlı pantolon, bilek boy pantolon, bol paça pantolon ve kot pantolon olmak üzere tüm pantolon modelleri, farklı zevkten bayanların ihtiyacını karşılamak üzere, tesettür giyim mağazaları tarafından satışa sunulmaktadır. Çeşitliliğin artmasıyla, çok farklı modellerle karşımıza çıkan diğer bir tesettür giyim ürünü de feracelerdir. Feraceler, farklı renk seçenekleri ve değişik tasarımlarla model ve fiyat açısından birçok çeşide sahiptir. Yaz ve kış, değişik mevsimlerde kullanmak için farklı kumaşlardan ferace modelleri, her mevsim rahatlığın ve şıklığın simgesi olacak niteliktedir.

Tesettür giyim alışverişi

Tesettür giyime dair ihtiyaç duyulan her ürün, online olarak https://www.modaselvim.com/ sitesinden indirimli fiyatlarla satın alınabilir. Üstelik birçok model karşılaştırılarak istenilen ürün seçilip sipariş edilebilir.